Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valakinek ilyen rosszak a...

Ha valakinek ilyen rosszak a körülményei, miért reklámozza azt? (Lent kép. )

Figyelt kérdés

[link]

A kép tulajdonosa egy nagyon nagyképű lány, pedig ebből és a többi képéből is süt, hogy milyen rossz körülmények között élnek. Ennek ellenére arra büszke, hogy alig dolgozik. Ha alapból szegény, akkor talán nem kéne arra büszkének lennie, hogy naplopó, illetve, ha nagyképű, akkor miért tölt fel ilyen szinten aluli képeket? Az a valami, amin a macska ül, tiszta kosz, a fal csakugyan... Miért kell ezt? :S Ennyire nincs a mai embereknek önkritikájuk?

2010. júl. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
91%

Én sem látok a képen koszt! A takaró nem koszos,csak régi. Valamikor nekünk is voltak ilyen takaróink. Újonnan

is sötétszínűek voltak. A fal pedig lehet,hogy csak sötét színű.Nem látszanak rajta sehol ujjnyomok,pecsétnyomok stb.

Nem mindenkinek futja a legújabb bútorra és falfestésre.

2010. júl. 20. 16:06
 12/70 A kérdező kommentje:
Nekem meg 19 éves létemre elég ciki lenne, ha átjönnének a barátaim, átjönne a barátom, aztán ezt látnák. Biztos át sem hívnám őket. :S
2010. júl. 20. 16:07
 13/70 anonim ***** válasza:
90%
De amúgy tényleg nem értem. Ha neki jó az az ágytakaró, mert ha van pénze pl. nem ágytakarót vesz belőle/valami miatt kötődik hozzá, vagy teljesen jól ellátja a funkcióját és nem akar azért újat venni, mert egyesek fogyasztás mániások és ők úgy gondolják úgy illik, akkor miért venne? Te kb olyan felszínes vagy, mint az aki egyszer olyan kérdést tett fel, hogy hát miért nem csinálnak semmi extrát a házzal kívülről az emberek, csecse vakolat, meg díszek stb. mert anélkül olyan átlagos.
2010. júl. 20. 16:08
 14/70 A kérdező kommentje:
Ilyen felszínesnek neveltek. :)
2010. júl. 20. 16:09
 15/70 anonim ***** válasza:
92%
Örülj,hogy neked van elég pénzed ahooz,hogy görögstílusban rendezd be a lakásod! Nem kellen erre felvágnod,és leszólnod azt,aki 19 évesen megelégszik a nagymama ágyterítőjével! Nem igénytelen,nem koszos,csak nem él luxus körülmények között. Sokkal többen vannak a szegények,mint a beképzelt,"igényes" gazdagok. Pedig nekik is lennének igényeik,csak nem telik rá.
2010. júl. 20. 16:10
 16/70 anonim ***** válasza:
90%
Jó kis barátaid lehetnek, ha egy ágytakarót szégyellni kell miattuk. Amúgy, arra pl. nem gondoltál, hogy a képen egy macska van? Nekünk is van ilyen stílusú plédünk még és a modern fotel azzal van letakarva. Hogy miért mert van két szőr hullatós macskánk és ezeknek még olyan anyaga volt, hogy le tudom tök egyszerűen porszívózni, az újakat meg vagy kidobhatom macskaszőröstől, mert lehetetlen leporszívózni.
2010. júl. 20. 16:11
 17/70 A kérdező kommentje:

Nem én rendeztem be a házat, hanem a szüleim. -.- Nem az égész lakás görög stílusú, csak a nappali, mert anyuék Görögországban nyaraltak, mikor a kanapét vették, aztán csak görög stílusú dolgok illettek hozzá.

Az én szobám fiatalos, tele színekkel, szép díszekkel. -.-

2010. júl. 20. 16:12
 18/70 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen egyetértek a 16:10-es válaszolóval! Nem neked van igazad kérdező, te csak el vagy kényesztetve.
2010. júl. 20. 16:13
 19/70 A kérdező kommentje:
Nekem két macskám van, sőt két kutyám is van, de az állatoknak nem a lakásban a helyük. Így nem is kell kidobni azt, amit összeszőröznek. Akinek nincs udvarja, tartson halakat.
2010. júl. 20. 16:14
 20/70 anonim ***** válasza:
91%
Tehát ő felrakja azt, amire nekik futja otthon. Te meg lenézed és felvágsz arra, hogy anyádék neked szebbet rendeztek be. Hát hallod, én a helyedben gondolkodnék egy kicsit.
2010. júl. 20. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!