Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon CIKI MAGYARNAK LENNI?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a dolgot. Mindenki panaszkodik, hogy milyen sz*r ország, meg milyen szégyen. Én nem, mert szeretem, örülök, hogy van hol élnem, hogy magyar lehetek. És egyszer vettem fel egy piros-fehér-zöldes Hungary-Magyarország pulcsit, és mindenki leszólt, hogy "ne magyarkodjál már itt!"

Nem értem, ismerősöm mondta, hogy Amerikában egyáltalán nem ciki kimenni amcsi zászlós sapkába, pólóba, pulcsiba, itt meg már ciki, ha kirakom a magyar zászlót a házra.

Miért ciki?

2011. aug. 31. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
2012. febr. 13. 00:48
 72/73 anonim ***** válasza:
Nem. Magyarnak lenni nem "ciki" - ellenkezőleg. Nagy (média- és egyéb-)hatalmú csoportok szerveződtek arra, hogy a kevésbé ellenálló alanyok fejébe beleverjék, hogy magyarnak lenni..szégyen. Ismerni kell a motivációikat, az érdekeiket: túllépni rajtuk - és megerősödni a magyarságban (ami manapság kétségtelenül nehéz kenyér...de ezt sem mi sütöttük ki magunknak.) Szóval: nem árt, ha egyre többen, egyre többször mondjuk, higgadtan, mosolyogva: MAGYAR VAGYOK. Olyan nekik, mint ördögnek a tömjén.
2012. márc. 10. 12:04
 73/73 anonim ***** válasza:
A magyarok nevéhez fontos találmányok tucatjai fűződnek,többszáz évig Európa vezető hatalmai közt volt,megvédte a nyugati civilizációt az oszmánoktól hódításától.Ám az utolsó évszázad vesztett háborúi,a politikusok hatalmi játszmái kifosztották,és elmaradottá tették az országot.Most külföldön és itthon is megy a szisztematikus lejáratás és züllesztés,ez okozza a nemzet pesszimista hangulatát. Én mindenesetre tisztában vagyok az értékeinkkel és büszke vagyok rájuk.
2012. ápr. 6. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.