Miért van az, hogy Magyarországon CIKI MAGYARNAK LENNI?
Nem értem ezt a dolgot. Mindenki panaszkodik, hogy milyen sz*r ország, meg milyen szégyen. Én nem, mert szeretem, örülök, hogy van hol élnem, hogy magyar lehetek. És egyszer vettem fel egy piros-fehér-zöldes Hungary-Magyarország pulcsit, és mindenki leszólt, hogy "ne magyarkodjál már itt!"
Nem értem, ismerősöm mondta, hogy Amerikában egyáltalán nem ciki kimenni amcsi zászlós sapkába, pólóba, pulcsiba, itt meg már ciki, ha kirakom a magyar zászlót a házra.
Miért ciki?
Én szeretem Magyarországot, de tény és való, hogy van egy olyan réteg, amely szinte már-már kisajátítja a nemzeti jelképeinket, sokak erre asszociálnak, ha meglátnak már egy címeres kulcstartót is.... sajnos.
Pedig Amerikában aztán szinte minden házon ott libeg-lobog a zászló.
Magyarországon (és a világon) nem magyarnak lenni ciki, hanem olyannak, mint az itt válaszolók többsége:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
A válaszolók illetve az emberek többségével az a probléma,hogy teljesen elvakítja őket a média mocska, emiatt annyira vakok lesznek,hogy ha már valaki szélsőjobboldali akkor fasiszta-antiszemita-rasszista k.cs.g,pedig ha kicsit kinyitnák a szemüket, azért látnák, hogy tényleg elég sok mindenben segítenek.
Egyébként én büszkén vállalom,hogy magyar vagyok, akármilyen sz.r is az ország!
Le lehet pontozni, ja és mielőtt bárki mondaná, nem kis tizenéves hülye vagyok.
Első vagyok, és félre ne értsetek, nekem alapból semmi bajom a jobboldallal (sőt, inkább oda sorolnám be magamat, mint a baloldalhoz), de pl ami néha a kuruc kommentjeiben megy... hát tépni tudnám a hajam.
És engem igenis zavar, hogy a jelképeket ma már arra használja egy bizonyos réteg (a jobboldalon belül), hogy megmutassa mennyire magyar.
Egy bizonyos ponton túl már ízléstelen is, hogy valami gagyi kínai pulcsira rárakatjuk a Turult...
Az Árpádsáv is teljesen negatív töltést kapott a köztudatban, pedig... áhh, mindegy.
Szerintem ezek a jobboldalra is rosszt fényt vetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!