Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ma Magyarországon...

Milyen ma Magyarországon magyarnak lenni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 8. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
No comment... :S (és nyugodtan pontozzátok le, nekem ez a véleményem...)
2008. márc. 8. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
szar
2008. márc. 8. 19:06
 3/17 anonim válasza:
72%
rohadt szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
2008. márc. 8. 19:28
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
az 1500-as évek töl vissza a 8 százas éveki történelmünkig
2008. márc. 8. 21:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szégyellem,hogy magyar vagyok,viszont bizonyos embereket,pl.politikusokat nagyon szégyellek.Ha normális vezetőnk lenne,aki tesz is az osrzágért,jó rendeleteket,törvényeket hozna,és az emberek nem pocskondiáznának mindenkit,valamint egymást,akkor jó lenne itt élni.

Amúgy a kérdést igen furcsának találom.Ugyanis én akkor érzem a legjobban,hogy magyar vagyok,amikor külföldön járok,és gyakran szégyellem,mert vannak olyan határon túliak,akik sokkal jobb magyarok nálunk,büszkébbek a nemzetükre,és nem csak politikától teszik függővé azt,hogy milyen is ez az ország.

2008. márc. 8. 21:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek itt élni. Nyilván nem a paradicsom, de ennél sokkal rosszabb is lehetne (irak, afganisztán, afrika), szóval mi még el is vagyunk eresztve. A politika és az ország vezetése más kérdés. Teljesen mindegy ki van hatalmon, úgyis lop, csal, hazudik és a mindenkori ellenzék soha nem ért eggyet vele, ezért nem is haladunk sehova gazdasági téren. Talán ha egyszer összefognának és együtt lopnának, csalnának, és hazudnának :) lehet hogy még nekünk is jutna valami és az ország is fejlődne, a gazdaság is jobb lenne. Egyébként én nem vágyom külföldre, csak nyaralni! :)
2008. márc. 9. 12:12
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Erre a kerdesre eleg valaszolni mert egyene is valogatja. En szemely szerint sosem voltam elegedett a magyarorszagi helyzettel ezert kb 7 eve ugy dontottem h kulfoldon keresem a boldogulast. Ami nekem szemely szerint bejott. Ma mar egy fantasztikus orszagnak az allampolgara is vagyok es hihetetlen van meg olyan orszga a foldon ahol normalis emberi korulmenyek kozott is lehet elni. Azert buszke vagyok az otthonrol hozott kulturara es boldogsaggal tolt el mikor itt a tavolban dicserik a magyar eteleket es odaig vannak erte. Szivesen utazok haza mindig megtolt elmennyel de sajnos elni sosem tudnek mar otthon.
2008. márc. 9. 12:55
 8/17 anonim válasza:
100%
Lehet hogy Magyarorszagon ello magyarnak lenni sem konnyu de Szlovakiaban ello magyarnak meginkabb nem... anyanyelven nem ervenyesulsz...stb.....
2008. márc. 9. 17:45
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem jó itt magyarnak lenni:( Szeretnék büszkelenni arra, hogy magyar vagyok, de nem tehetem, mert IT?? pff... ugyan már. a drága jó vezetőink elinézik, hogy szégyeljem magam.:(
2008. márc. 10. 19:47
 10/17 anonim válasza:
73%
Ha nem zavar, hogy csak másodrangú állampolgár vagy, akkor semmi különös, de ha igen, akkor szaaaaaar. És csak nemzeti összefogással érhető el az elsőrangúság kivívása.
2008. márc. 13. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!