Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ma Magyarországon...

Milyen ma Magyarországon magyarnak lenni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 8. 11:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Én pl. mindig büszkén mondtam külföldön, hogy magyar vagyok, pláne Amerikában.:) De persze nem a politikusok miatt. Én szeretem a kis országunkat. Boldog vagyok, ha jön hozzánk valahonnan egy külföldi, és elvihetem a belvárosba, annyi szép hely van, + vidék, a Balaton, annyi mindent lehet mutatni ebből a kis országból is.Mindig minél többet akarok mutatni. Tudom nem nagyon a kérdésre válaszoltam, csak amiket elöttem olvastam, abból ez jöt :)
2008. márc. 13. 12:04
 12/17 anonim válasza:
87%
De lehetne jobb is másik vezetővel és ha az emberek másképp viszonyulnának egymáshoz. Ha összetartanának az emberek, jobb lenne...
2008. márc. 13. 12:06
 13/17 anonim válasza:
100%

ratok legalabb nem akarnak szlovak nyelvet eroszakolni és nem mondjak ratok ,h ti is szlovakok vagytok,csak magyarul beszelo szlovakok.....na ha vmi szar akkor ez az!!!!

Oruljetek ,h teljes mertekig magyarok lehettek és nem kell felnetek megszolalni az anyanyelveteken!!!mert mi itt vagy mocskos magyarok vagyunk ,vagy mar az emlitett szlovakok....Magyarorszagon meg persze mocskos szlovakok....

na ez nagyon lelkesito erzes....meg az is h megtagadnak minket,mert nem vagyunk igazi magyarok!!!Néha pedig ugy erzem,igenis mi vagyunk az igazi magyarok!!!!Nekunk kell megoriznunk magyarsagunk,itt nekunk nehezebb!!!!!

2008. márc. 13. 19:50
 14/17 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy jobb lenne, ha az emberek összetartanának... Segítenék egymást, és nem az az undorítő előítélkező és lenéző stílusa lenne a legtöbb embernek..mert sajna így van.
2008. márc. 14. 13:22
 15/17 anonim válasza:
100%
Szlovákia, Ukrajna, Erdély... Örüljetek, h OTTHON lehettek magyarok, és legyetek is azok!!
2008. márc. 14. 22:19
 16/17 anonim válasza:
64%
1526 óta szar... és szeritem csak rosszabb lesz, mert elég sok nemzedéknek kéne most ahhoz kihalni, hogy változzon a helyzet, sok ma a bunkó... ez már nem az a Magyarország, ami régen volt, 1848 még összetartottak a magyarok, és most meg már legfeljebb a tüntetésen, de annak sincs így sajnos semmi értelme...
2008. márc. 22. 10:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Magyarnak lenni jó.

A magyar állam polgáraként élni nem jó.

2012. febr. 13. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!