Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon CIKI MAGYARNAK LENNI?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a dolgot. Mindenki panaszkodik, hogy milyen sz*r ország, meg milyen szégyen. Én nem, mert szeretem, örülök, hogy van hol élnem, hogy magyar lehetek. És egyszer vettem fel egy piros-fehér-zöldes Hungary-Magyarország pulcsit, és mindenki leszólt, hogy "ne magyarkodjál már itt!"

Nem értem, ismerősöm mondta, hogy Amerikában egyáltalán nem ciki kimenni amcsi zászlós sapkába, pólóba, pulcsiba, itt meg már ciki, ha kirakom a magyar zászlót a házra.

Miért ciki?

2011. aug. 31. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
Így már világosabb. Bár nem tudom ez mit takar, mert jelenleg nálunk ilyen nincs.
2011. szept. 5. 15:29
 42/73 anonim ***** válasza:

Hehe, megelőztél a 15:26-ossal.

Na, nincs több off, meg javítás, aki akarja érti mit írtam....:)

2011. szept. 5. 15:31
 43/73 anonim ***** válasza:
Világos, leesett milyen az a szélsőséges. Viszont azt hangsúlyozom, hogy jelenleg nálunk ilyen nincs (tudom, hogy nem is írtad, csak megjegyzem)
2011. szept. 5. 15:33
 44/73 anonim ***** válasza:

Lényegében ez a videó mindent elmond:

http://www.youtube.com/watch?v=LinPWci4BQg

2011. szept. 5. 17:39
 45/73 anonim ***** válasza:
83%
Aki az országban tesz valami az a szélsőjobb. Az összes többi szart sem csinál. Sok hülye degenerált válaszoló ideírja, hogy milyen szar helyzetben van Magyarország és ezért szégyenli. Az országunkat nem a Magyarok baszták tönkre hanem a zsidók és a cigányok. Magyarország, fel kéne ébredni!
2011. szept. 5. 21:12
 46/73 anonim ***** válasza:
87%
Így van, az országot nem a magyarok tették tönkre. Amíg magyar vezetés volt, addig rendbe volt minden. Ne tévesszen meg senkit, attól hogy páran a parlamentben makognak valamit magyarul, még nem magyarok.
2011. szept. 5. 21:15
 47/73 anonim ***** válasza:
91%
Nem magyarnak lenni ciki, hanem hungaristának. Ugyanis vannak itthon egyesek, akik a magyarságukat nem a többi magyarral együtt, hanem a többi magyarral szemben akarják meghatározni.
2011. szept. 5. 22:58
 48/73 anonim ***** válasza:

22:58

Ez nekem új. Erről hol lehet többet olvasni? Vagy ez mit takar? Még nem hallottam ilyesmiről.

2011. szept. 5. 23:04
 49/73 anonim ***** válasza:
Olvass csak vissza akár itt, akár nézz meg egy-egy szélsőjobbos portált! Lásd, pl. magyarellenességnek nevezik azt, amikor a szélsőjobbosokat kritizálja valaki. Nem tekintik magyarnak a politikai ellenfeleiket. Náluk a magyar szó nem magyart jelent, hanem egy politikai oldalt. Ha lenne bennük minimális magyarság tudat, undorodnának maguktól.
2011. szept. 7. 08:18
 50/73 anonim ***** válasza:

Ez úgy ahogy van, marhaság. Már ne haragudj. Annyi igaz, hogy pl.: Orbánt, Gyurcsány és a többit nem tekintik magyarnak. Mert nem is azok, s nem is magyar érdekeket képviselnek. Ugyanazok, akik a kommunizmus idején hatalmon voltak, akik számtalan magyart öltek meg és eladósították az országot. Gyakorlatilag rendszerváltás még nem volt.

Az sem igaz, hogy nem tekintik magyarnak azt, aki ,,szélsőjobbos" (elég vicces ez a kifejezés, ha szereted a hazád és tenni akarsz érte, akkor már radikális vagy). Inkább alvó magyaroknak tekintik őket, akik újra és újra megszavazzák azokat, akik már számtalanszor kifosztották az országot. Náluk a magyar szó magyart jelent. Nem az a magyar, aki beszéli a nyelvet (ld. Kertész Ákos sosem lesz magyar), hanem az, aki szereti a hazáját és annak érdekében cselekszik.

Sokan nem értik a ,,radikális" oldalt. Sok gondolatukra azt mondják, hogy marhaság, pedig nem az. Egyszerűen a ,,szemben álló" oldal nem tudja azt, amit ők. Ahhoz, hogy megértsd a nemzeti oldalt olvasni kell, és ki kell szabadulni a média népbutító csapdájából.

A szélsőséges oldal békét és igazságot akar. Viszont olyan helyzetbe került az ország ~70 év alatt, hogy ezért keményen meg kell küzdeni. Ha 2014-ben nem magyar érdekeket képviselő kormány kerül hatalomra, akkor itt nagy gázok lesznek. Már most is pattanásig feszült a helyzet.

Tehát ne ellenségként tekintsetek ránk, mert mi csak jót akarunk, s olykor már a szívünk szakad meg a sok hazugság, s szenvedés láttán.

70 év alatt sikerült kiirtani a magyarok nagy részéből a hazáért érzett szeretetüket. Teljesen elhomályosították az agyakat. Az emberek ellentétesen látnak. Aki meglopja őket, azt tekintik a normálisnak és jónak, aki pedig tényleg tenni akar az országért, azt leordítják huligán nácinak. Viszont a szélsőjobb egyre jobban erősödik, annak ellenére, hogy az ő kezében csak az internet van, mint fegyver.

Ez a dal talán el tudja mondani, hogy mit érzünk:

http://www.youtube.com/watch?v=Mhd7pLFa_k8

Szebbet!

2011. szept. 7. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!