Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon CIKI MAGYARNAK LENNI?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a dolgot. Mindenki panaszkodik, hogy milyen sz*r ország, meg milyen szégyen. Én nem, mert szeretem, örülök, hogy van hol élnem, hogy magyar lehetek. És egyszer vettem fel egy piros-fehér-zöldes Hungary-Magyarország pulcsit, és mindenki leszólt, hogy "ne magyarkodjál már itt!"

Nem értem, ismerősöm mondta, hogy Amerikában egyáltalán nem ciki kimenni amcsi zászlós sapkába, pólóba, pulcsiba, itt meg már ciki, ha kirakom a magyar zászlót a házra.

Miért ciki?

2011. aug. 31. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
azt, aki nem ,,szélsőjobbos"*
2011. szept. 7. 10:24
 52/73 anonim ***** válasza:
95%

"Ez úgy ahogy van, marhaság. Már ne haragudj. Annyi igaz, hogy pl.: Orbánt, Gyurcsány és a többit nem tekintik magyarnak. Mert nem is azok, s nem is magyar érdekeket képviselnek. Ugyanazok, akik a kommunizmus idején hatalmon voltak, akik számtalan magyart öltek meg és eladósították az országot. Gyakorlatilag rendszerváltás még nem volt. "

Ez nem igaz, mert nem csak Gyurcsányról, Orbánról szoktak így ítélkezni. Másrészt pedig ha tudnák, hogy mi az a magyar, akkor azt is tudniuk kellene, hogy nem érdem függő. Van becsületes hazafi magyar, meg van hazug, csaló magyar is.

"Nem az a magyar, aki beszéli a nyelvet (ld. Kertész Ákos sosem lesz magyar), hanem az, aki szereti a hazáját és annak érdekében cselekszik. "

Ti kik vagytok, hogy megmondjátok ki a magyar? Látod én éppen emiatt nevezlek titeket szélsőségesnek. Ti megpróbáljátok megmondani, hogy ki a magyar, és ki nem. Holott azt mindenkinek magának kellene eldöntenie, hogy magyarnak érzi-e magát. Az meg szubjektív, hogy ki az, aki a haza érdekében cselekszik. Ha úgy mérlegelnék, mint ti, akkor titeket nem tekintenélek magyarnak, mert szerintem nem a haza érdekében cselekedtek.

"Sokan nem értik a ,,radikális" oldalt. Sok gondolatukra azt mondják, hogy marhaság, pedig nem az. Egyszerűen a ,,szemben álló" oldal nem tudja azt, amit ők. Ahhoz, hogy megértsd a nemzeti oldalt olvasni kell, és ki kell szabadulni a média népbutító csapdájából. "

Én rendszeresen olvasom a szélsőjobbos sajtót, és nekem az elég ahhoz, hogy lássam mekkora egy álszent bandáról van szó. Egyrészt megy ez a "magyarokat lenácizzák a libsik", mellette meg ott egy cikk amely zsidózik, meg egy másik, amelyik Adolf Hitler érdemeit dicséri(konkrétan kuruc infó címlapon volt, amelyet egy ismert Jobbikos szerkeszt). Ezek után mire kell számítani?

Meg megjelenik egy cikk a kuruc infón, hogy egy zsidó egy zsidó gyereket megevett. Erre a kommentelők arról értekeznek, hogy ez alap a zsidóknál, meg hogy végre egy jó zsidó, aki a párját ritkítja. Megjelenik egy józan hang, aki azt írja, hogy egy ártatlan kisgyerekről van szó, és gusztustalan amit írnak, erre leoltják, hogy lehet hogy még csak gyerek, de később ártott volna az emberiségnek, mint az összes többi zsidó. Ezek után mégis milyen hazaszeretetről beszélünk? A hazaszeretet nem az, hogy utálunk más népeket. Igazából a magyarságnak ezek a szélsőségesek csak ártanak, mert miattuk vannak olyanok, akik a hazaszeretet összekeverik a gyűlölettel!

2011. szept. 7. 10:59
 53/73 anonim ***** válasza:
82%
Ja, és nekem nem kell magyaráznod, hogy milyen radikálisnak lenni. Tizenéves koromban egy időben én is szélsőséges nézeteket vallottam, aztán szépen lassan rájöttem, hogy mekkora baromság az egész. Kezdve azzal, hogy a valóságtól totál eltávolítanak az ilyen nézetek, hiszen meglehet a hivatalos sajtó is csúsztat, a szélsőjobbos nézetek rengeteg összeesküvés elméleten alapul, amelyek sokszor egymást is ütik, hiszen nem lehet valami és éppen az ellenkezője is igaz. Lásd pl. Földi Pál irományait, ezek a Földi féle történészek hangoztatják, hogy a hivatalos történetírás hazudik, holott a hivatalos történetírásnál legalább forrásokkal alá kell támasztani a dolgokat(amik persze lehetnek hamisak), ezzel szemben ők még véletlenül sem támasztják alá forrásokkal az agyszüleményeiket. Földi Pált olvasva ha komolyan vesszük, egy idő után már meg is sajnálja az ember szegény Hitleréket, hogy a gonosz antant milyen aljas módon nekik támadt, és beállította a nácikat rossznak...
2011. szept. 7. 11:05
 54/73 anonim ***** válasza:
31%

Érről beszéltem, hogy nincsenek meg az alapvető ismereteid ahhoz, hogy megértsd ezt az oldalt. Nincs fogalmad arról, hogy a magyar és a világ történelme során mennyit ártottak az emberiségnek a zsidók. Jelenleg is hamisítják a történelmet, hogy elfedjék valódi múltjukat. Nem utálok minden zsidót, mert van köztük rendes (pl.: David Cole), az arányokról meg a tetteik súlyáról meg nem én tehetek.

Ez pedig egy nagy liberális baromság, hogy az a magyar aki annak érzi magát és annak vallja magát.

Nem is folytatnám a vitát, mert amíg nem informálódsz, addig én leszek az undorító patkány bármit is mondjak. Egyetlen bűnöm, hogy elegem van az idegen uralomból, szabadságot, igazságot és békét szeretnék. Képzeletben kövezz meg.

Egy hópihe a jéghegy csúcsáról:

http://www.youtube.com/watch?v=WpUQiYbhK_g

http://www.youtube.com/watch?v=-lmalYiZxKM

http://www.youtube.com/watch?v=Q8uKTtJ-RLI

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=gAkpj93Mlyc

Könyvek:

Marschalkó Lajos- Világhódítók

[link]

További kellemes napot!

2011. szept. 7. 11:19
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, csak külföldön fura.

Nem kell nagyon jelezni, de annak kell lenni.

2011. szept. 7. 15:56
 56/73 anonim ***** válasza:
94%

tegnap 11:19:

Tévedsz, én ismerem a zsidógyűlöletetek okát. A világ vezető bankárairól nekem is meg van a véleményem, akik többnyire zsidók. De én nem gyűlölök egy népet sem általában, mint teszitek ti. De bírom, hogy ismeret hiánynak tudod be, hogy én nem gyűlölöm a zsidókát. Hát a francokat, talán többet is tudok az összeesküvés elméleteitekről, mint te. De én azt is látom, hogy ezek többsége mekkora légből kapott baromság, már csak azért, mert egymásnak ellentmondanak.

"Ez pedig egy nagy liberális baromság, hogy az a magyar aki annak érzi magát és annak vallja magát. "

Jó, legyen. De akkor ki mondja meg, hogy ki a magyar. Mert akkor én azt mondom, te nem vagy magyar. Tudod miért nem? Mert neked szükséges az, hogy a magyarságodat másokkal szemben határozd meg. Egy magyarnak erre nincsen szüksége. Miért nem takarodsz ki Magyarországról, ez itt a magyarok földje!(remélem érted az iróniát)

Egyáltalán milyen jogon veszitek, hogy ti mondjátok meg, hogy ki a magyar??? Szerintem azzal, hogy a magyarok jelentős részéről kijelentitek, hogy szerintetek nem magyar, már ki is merítettétek a hazaárulás fogalmá, és ez most nem irónia.

2011. szept. 8. 08:51
 57/73 anonim ***** válasza:
87%

"Egyetlen bűnöm, hogy elegem van az idegen uralomból, szabadságot, igazságot és békét szeretnék. Képzeletben kövezz meg. "

Nem, nem ez a bűnöd, te is nagyon jól tudod. Bár ha vakon hiszel a hülyeségeidben, akkor nincs bűnöd, egyszerűen csak korlátolt a gondolkodásod.

Pl. abba még sosem gondoltál bele, hogy miért nincs magyar nagytőke? Anno a 19. század végén, 20. század elején az iparosok nagyrészt németek voltak, a nagytőkések a zsidók. De többségük Magyarországot tekintette hazájának, és magyarnak vallotta magát. Erre jött a 20. század, a zsidókat elvitték a nácik(mondjuk tudom, ezt is előszeretettel tagadjátok), a németeket kitelepítették orosz nyomásra, majd a komcsik a maradék hazai tőkét is felszámolták. Így aztán lehet versenyezni a kapitalista szabadpiacon, ahol magyar multi szinte egyáltalán nincsen. De ilyenbe persze nem szerettek belegondolni, hanem csak nyomatni, hogy a zsidók tehetnek mindenről.

De tudod mit mondok? Húzzál el Izraelbe, és ott fikázd a zsidókat. A magyar nép nem rasszista veletek ellentétben. Takarodj, hazaáruló!

2011. szept. 8. 08:58
 58/73 anonim ***** válasza:
80%
Na jó, hagyom a részleteket, inkább egy kérdésem van hozzád. Te pozitívumnak tartod, ha egy zsidót(akár gyereket) megölnek?(mert ezen örvendtek "magyar testvéreid" facebookon a kuruc infó cikk alapján, erre te jöttél azzal, hogy jó okotok van a zsidókat gyűlölni, ebből arra következtetek, hogy benned is ugyanennyi emberség lehet)
2011. szept. 8. 09:03
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és egy példa, hogy mennyire buta módon kezelik a "tényeket" a szélsőjobbosok.

Anno a Matula magazinban megjelent egy ál-összeesküvés cikk, amiben volt Orbán, Gyurcsány, orosz gázlobbi rendesen. A szélsőjobbosok ezután hónapokig terjesztették, mielőtt rájöttek volna, hogy ez egy "ballibsi" humormagazin viccesnek szánt cikke volt. Tehát a legtöbben nem néztek utána a forrásnak, elég volt meggyőző erőnek az, hogy a szájízük szerint szólt a történet. Tehát ha holnap útnak repítenék egy hírlevelet, hogy zsidók egy keresztény lányt égettek Mucsaöcsögén, akkor annak is ugyanilyen sikere lenne. De lásd pl. a diplomás cigányos körlevelet, az is kamu forrásból származott, mégis terjesztette minden szélsőjobber. Vagy nézd meg az állítólagos Talmud idézeteket, ami nem is a Talmudból van, mert az a magyarra "fordított" talmud köszönő viszonyban sincs az eredetivel(nem, nem tudok héberül, de pár idézetet kikerestem az angol verzióból, ami hiteles fordítása az eredetinek, és azonos helyeken még csak nem is hasonló mondatok voltak, tehát nem félrefordításról van szó, hanem a szerző agyszüleménye az egész). De ezt is készpénznek veszitek, csak mert igazolja a hülyeségeiteket. Egyikőtök se veszi a fáradtságot, hogy utánajárjon a dolgoknak.(Bevallom én is anno elhittem, hogy azok az idézetek a Talmudból vannak, amíg utána nem jártam.)

2011. szept. 8. 09:14
 60/73 anonim ***** válasza:
46%

Nem fogom fárasztani magam, mert látom értelmetlen. Csak a győztesek által írt történelmet ismered (vagy azt tartod hitelesnek - amit a győztesek kikiáltottak hamis, csúnyafasisztarasszistanáciantiszemitának már be sem fogadod), az meg ide igen kevés. Nem csoda, hogy régi nagyjaink sokáig nem engedték, hogy az országban a zsidók mozgassák a pénzt. Amint a kezükbe került, nyomorba döntötték az egyszerű népet (ezért is üldözték őket mindig is és mindenhol). A holokausztot pedig senki sem tagadja, senki sem mondja, hogy nem haltak meg ott zsidók. Csupán azt vitatják, hogy hogyan és hányan. Persze gondolom arról sem tudtál, hogy a németek az elejétől fogva békét akartak, számtalanszor tárgyaltak az angolokkal (hogy együtt győzzék le az szovjeteket), de Churchill bácsi háborúzni akart, neki kellet még egy nagy világégés. Rudolf Hess életfogytiglani börtönt kapott, pedig egy vádpontban sem találták bűnösnek (lehet túl sokat tudott?). Csak békét szeretett volna.

Még saját szavaim zárásaként közölném, hogy nem valami szélsőjobboldali propaganda áldozata vagyok. Senki sem befolyásolta a döntéseim és a gondolkodásom. Anno történelem órán döntöttem így. A tanár nagyon jól tanított, olykor élveztem is az órát. Viszont sokszor az általa elmondott történelemről azt mondtam magamban: ez marhaság.

Amint kikerültem az iskolából elkezdtem olvasni más forrásokból, és ezen írások jobban megfogtak, hiszen jobban tükrözik a valóságot. Ezután sodródtam a nemzeti oldal felé.

Liszt Ferenc:

„A pillanat nincs messze, amelyben valamennyi keresztény nemzet, amellyel a zsidó ma együtt lakik, felismeri, hogy rájuk nézve az egészség vagy az örökös betegség, a társadalmi béke vagy a folytonos senyvedés kérdésévé, az élet és a halál kérdésévé vált a zsidókat maguknál megtűrni vagy pedig elkergetni.”

1859.

És értelemszerűen nem utálunk minden zsidót. Úgy vagyunk velük, mint a cigányokkal. Aki normális azt tiszteljük.

http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE

Ebben a témában nem fogok többet írni, mert már nem teljesen a kérdéshez kapcsolódik. Továbbá teljesen értelmetlen ezt a vitát folytatni.

Minden jót!

Ui.: Az alvó magyar és a nem magyar között nagy a különbség. Ne keverd össze és ne forgasd (az olykor félreérthető) nemzetiek szavait. Ők is emberek és már ők is megfáradtak (de küzdenek).

2011. szept. 8. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!