Nem akarom szítani a tüzet, de kinek mi a baja a romákkal?
ami nekem van:
1. 13 évesen már van egy egy éves gyerekük |
2. beszívárogtak közénk |
3. gázul beszélnek |
4. az ilyen korú fiúk a normális <---------
magyar lányokkal kezdenek ki...durván!
5. az egyik pólomon, ami Rómából van az van ráírva hogy : Roma's (L) me (ott a Rómát úgy írják hogy roma) s mikor felvettem ezt a pólót kicsúfoltak az osztálytársaim:@
6. a fiúk és a lányok fele bűnronda
7. minden rózsaszín...
8. gázul beszélnek
9. mert ha nem utálnám őket, a magyar társaim megvetnének, és kitaszítanának a cigányok közé...
Negyedszer próbálnak betörni hozzánk. Mivel többen többféle napi-/munkarend szerint élünk, mindig van itthon valaki.
Utálom hogy én és családom fizetheti állandóan az ajtó javítását, ami nem kis összeg. Mert ezek nem tisztelik a törvény. És annyi marad nekem vagy testvéreimnek, hogy a a szemükbe mondhatjuk "hülye állat".
Ezek soha nem fognak integrálódni a magyar társadalom törvényes kereteibe. Akkor miről is beszélünk?
Arról a a szegény ~1-5% cigányról, aki ideiglenesen olyan családot alkot, aki betart annyi törvényt mint egy átlag magyar? A vér nem válik vízzé.
Vagy 10 éve történt:
Anyám és apám utazott 4-6 villamoson /valamelyiken a kettő közül, lényegtelen/, volt egy spánielkeverék kutyánk, aki anyuval volt, és egy 68 kg-os németjuhászunk, aki apuval volt. Külön ajtónál szálltak fel, és viszonylag sokan voltak, apám nem akart furakodni.
Anyámat megpróbálta kizsebelni egy cigány, észrevette, rádörrent, a cigány elkezdett vele ordibálni, hogy mit képzel /anyám volt vagy 40 kg, a kutya 15/, csak arra nem számítottak, hogy a másik ajtótól elindult egy 65 kilós testőr. Apán többé-kevésbe tartotta, mégse ehette meg a villamoson a békés zsebtolvajokat, a következő megállónál vagy 15 büdöstalpú ugrált le a villamosról.
Na többekközt ezért rühellem a fajtájukat.
A Kádár rendszerben a férfi börtönben 85+%-ban cigányok, a nőiben 98+%-ban cigányok voltak.
Pedig ha valaki egy év alatt öt helyről lett kirúgva, (mint) takarítónak felvették csak szóltak ne járjon be. Mert tudják úgy sem dolgozik. Tehát nem ételre keletet a pénz.
"Ja, na persze." - ez mi?
Te éltél akkor?
Uraim/Hölgyeim mint fennt írja ne OFFOLJATOK és höbörögjetek!!!
Az uralmat már úgy is átvették..tegyetek is válamit hogy a hatalmat /hamarossan/ ne vegyék át. Már van belőlük egy pár a parlamntben és nemsokára....
Igaz meglehet fordul akkor és Ti is /magyarok/ majd kaptok olyan támogatásokat mint a mostani kissebség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!