Funktasztikus kérdése:
Volt már összetűzésetek romákkal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 12:34
2/30 anonim válasza:
persze, nyílt utcán fényes nappal, belvárosban Blahán és az emberek mintha észre se vettek volna h épp ki akarnak rabolni.
3/30 anonim válasza:
Igen és addig nem is fog békén hagyni amíg érzi rajtad a félelmet,amint sarkadra állsz és vagy leütöd,vagy befenyegeted,onnantól békén fog hagyni.
4/30 anonim válasza:
Igen!
Egyszer régen mentem az utcán egyenesen elöre néztem erre elmegy melettem három roma és elkezdenek kötekedni hogy ne nézzem öket meg ha ilyen kemény vagyok akkor verekedjek velük!
5/30 anonim válasza:
Hozzánk "csak" betörtek, de a szomszéd észrevette és elkapták őket.
6/30 anonim válasza:
Szabolcs megyében laktam 24 évig.....
Szerinted volt? :)
8/30 anonim válasza:
volt, belénk kötöttek többször, kiraboltak, betörtek hozzánk, barátomat megszúrták, de NINCS cigánybűnözés, ez mind véletlen. Lehettek volna fehérek is....
vicceltem, karóra húzni mind! :)
9/30 anonim válasza:
Nekem gyakran beszólogatnak. Egyszer pl. a közeli vasútállomáson egy részeg roma k.csög lehúzta előttem a gatyáját, mire kiröhögtem, és pofánb.sztam egy vasrács darabjával. Elszaladt.
(16L)
10/30 anonim válasza:
Nekem 3 cigó rabolt ki, egyik kitépte a telóm a kezemből, persze hogy feljebb állt, vissza akartam venni de kést rántottak és el kellett futnom. Most szeptemberben lesz a tárgyalás mivel elkapták őket a rendőrök. kíváncsi leszek milyen lesz cseppet aggódok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!