Mikor jön el Magyarországra az a idő, amikor a magyar embert nem rasszistázzák le egyből, ha meggyűlt a baja a romákkal, hanem végighallgatják és ki is vizsgálják az ügyét úgy ahogy kell?
Nem lesz polgárháború, mert a magyarok sajnos elpuhult töketlen barmokká lettek amortizálva.
Köszönjük, és ezúttal gratulálunk is nagyszerű politikai vezetőinknek ezért a nagyszerű előhaladásért.
Amíg a törvények csak a kissebbségeket védik (a többséget pedig persze soha), addig a helyzet nem fog javulni.
Ahhoz, hogy ezen változtassunk, országszintű népi mozgalomra lenne szükség, amit egyre nehezebb megvalósítani, mert a lakosság nagyrésze nem mer lázadni a rendszer ellen, elfogadta, hogy a helyzet rossz, és nem is akar ezen változtatni, illetve egyszerűen csak lusta, vagy úgyérzi, hogy tökmindegy.
Véleményem szerint egyik pártnak sem szabadna a parlamentben maradnia, egész egyszerűen azért, mert két csoportra lehet osztani őket.
a, Azok a pártok, melyektől már eleget kaptunk ahhoz, hogy felismerjük inkompetenciájukat az ország becsületes vezetésére, aminek oka korruptságuk és önzésük határtalan mivolta, valamint az a tény, hogy személyes érzelmeiket előtérbe helyezik az ország érdekeihez képest. Ide a Fidesz és az MSZP tartozik szerintem. Valamint az LMP-t is idesorolnám, mert bár új párt, valójában az SZDSZ örököspártja (Az ideológiáját viszik tovább)
b, Azok a pártok, akik bár változásokat hoznának az országba, túl radikálisak, éppen ezért sokan hezitálnak, hogy rájuk szavazzanak. Ide a Jobbik tartozik. Én majdnem rájuk szavaztam, de aztán meggondoltam magam. De megbántam. Inkább rájuk kellett volna. Bár nagyon sok mindenben nem értek velük egyet, ők valószínűleg legalább felfrissítették volna a politikai életet, valamint elősegítették volna egy igazságosabb rendszer megszületését.
Tehát hogy a kérdésre válaszoljak: Majd akkor, ha igazság lesz Magyarországom, és nem abból fog állni mindenkinek az élete, hogy bemagyarázza magának és másoknak, hogy rasszista azért, mert megvédte magát.
szerintem tehet róla a cigányság, hogy sokan utálják őket
a politikusokat sem azért gyűlölik sokan, mert csak hanem azért, mert tönkretették az országot
ha a cigányság nem tenne semmit azért, hogy utálják őket, akkor nem utálnák őket
"Szóval szerinted a rasszistáknak ne legyen jogaik?"
De legyenek, de nekem is legyen jogom lerasszistázni őket.
Attól függ, hogy miképpen kezeled az ügyet amikor meggyülik a bajod a romákkal.
Családomban 2x kellett rendörséghez fordulni és feljelentést tenni. Mind a 2x romák voltak az elkövetök. Mégsem rasszistázott mimket senki. Ezt a kártyát nem kevertük bele az ügybe.
A rendörségre biztuk a dolgot és jo munkát végeztek!
Az elsö elkövetö börtönbe került és az eltulajdonitott érték vissza hozzánk. (Jut eszembe az Antall féle elsö NEMZETI kormány emely kormány vezetö pártjának a föideologusa a Csurka sz.arházi volt, amnesztia törvénye alapján az elkövetö 2 hónap múlva szabadult!!!)
A második esetben a roma elkövetö visszafizette az összeget. Persze a rendörség elbeszélgetett vele... Jobbnak látta ezt a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!