Az átlag bűnöző cigányok hogyan viselkednek az értelmes, becsületes romákkal? Őket is megtámadják, attól, h a testvéreik?
Mifelénk az emberek úgy tartják, hogy a cigányok nagyon összetartóak.
Igazából én sem láttam még olyat, hogy egymástól loptak volna. Persze lehetséges. De nálunk csak tőlünk (fehér emberektől) voltak képesek eddig lopni!
Örülnék ha ők is elmennének már dolgozni és nem lopnának mert kezd felmenni a pumpám és ha egyszer nekikmegyek majd lesittelnek, és még fizethetem is nekik a kártérítést....
A "cigányok" nem összetartóak, mivel eleve a "cigány" szó több etnikum gyűjtőneve.
"Egymást" is megtámadják, éppenséggel nagyon sok késelés, verekedés, gyilkosság van köztük is, de ez még ritkábban derül ki, mint amikor nem cigányt támadnak meg.
"kitaszítják e maguk közül azt, aki értelmesen viselkedik..."
Van, hogy igen. Pontosabban: ha valaki tanul, dolgozik, modern, városi módon öltözködik, beszél és viselkedik, azt a hagyományos életformát folytató cigányok gyakran kinézik maguk körül, azt gondolják róla, hogy elárulta őket és utánozza a "parasztokat" (a nemcigányokat). Előfordul, hogy a tanult, dolgozó cigányokat kiközösítik. A tanult, dolgozó cigányok természetesen ugyanúgy kivetik maguk közül a bűnözőket, ahogy a tisztességes magyarok.
Megjegyzem, nagyon sok modern, városi életformát élő, dolgozó cigány nem vallja magát cigánynak a felméréseknél, ami a cigányok adatait még a valóságosnál is rosszabb irányba torzítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!