Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hé Te ott! Igen, Te! Mondanál...

Hé Te ott! Igen, Te! Mondanál őszinte véleményt/kritikát a rajzaimról? Képek a leírásban.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Pár hónapja kezdtem el komolyabban rajzolni. Embert egyáltalán nem tudok, inkább állatokat, főleg rókát szoktam rajzolni, mint láthatjátok.

Kritikákat várok, mit csináltam jól, rosszul, melyik kép tetszik, melyik nem, miért. Nem azt várom, hogy agyon dicsérjetek, én a valóságot akarom hallani. Szerintetek érdemes lenne komolyabban foglalkoznom a rajzolással? Van valamennyi érzékem hozzá, vagy hagyjam a francba?

köszi a válaszokat, előre is.:)

17/f

Ha valakit érdekel, a rajzokat pasztellceruzákkal készítettem.:)

2014. szept. 19. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Életmentő tipp a pasztelhoz, felejtsd el a fehér papírt, különösen a nyomtatópapírt és a műszaki rajzlapot! Fúj! Nem, barna cosmagolópapírra vagy színes Ingres ("engré") papírra rajzolj vele, és nem árt skicceket készíteni, mielőtt nekiállsz dolgozni, mivel ezek a rókás rajzaid egyelőre nem többek egy kezdő giccses próbálkozásainál. Érdemes olyan oldalakat látogatnod, ahol videókban megmutatják, hogyan kell bánni ezzel az eszközzel, esetleg olyan képzőműszek képei közt nézelődni, akik erről az eszközről híresek, pl: Edgar Degas.

[link]

[link]

És gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! Egyébként nekünk egyszer azt mondták, hogy rajzolni meg lehet tanulni, tehát ha nagyon akarod, akkor tudni fogod. Én tizennégy évesen rajzoltam így, de azóta is folyamatosan fejlesztem a rajztudásomat és ezt ajánlom neked is.

Az a szem az borzalmas. Bocs, giccses és anatómiailag még pontatlan is. Van tükröd, másold a saját szemed!

2016. márc. 21. 13:24
 62/63 anonim ***** válasza:
57-es. Ne haragudj, de akkor nagyon lusta rajztanaraid voltak
2019. aug. 31. 18:02
 63/63 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, sajnos már nem lehet megtekinteni a rajzokat.
2020. jún. 9. 10:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!