Hé Te ott! Igen, Te! Mondanál őszinte véleményt/kritikát a rajzaimról? Képek a leírásban.
Pár hónapja kezdtem el komolyabban rajzolni. Embert egyáltalán nem tudok, inkább állatokat, főleg rókát szoktam rajzolni, mint láthatjátok.
Kritikákat várok, mit csináltam jól, rosszul, melyik kép tetszik, melyik nem, miért. Nem azt várom, hogy agyon dicsérjetek, én a valóságot akarom hallani. Szerintetek érdemes lenne komolyabban foglalkoznom a rajzolással? Van valamennyi érzékem hozzá, vagy hagyjam a francba?
köszi a válaszokat, előre is.:)
17/f
Ha valakit érdekel, a rajzokat pasztellceruzákkal készítettem.:)
Hobby szinten, ha élvezed, tiéd a világ. Megélni sajnos nem fogsz belőle.
Viszont, van benned fejlődési potenciál!
Körvonalakat viszonylag ügyesen rajzolsz, de a belső árnyékolás, térhatás elérése az, amire gyúrni kell.
technikai rész:
Ne satírozz! ( max tortillonnal v papírceruzával, de kezdőknek én semmiféle satírozást nem ajánlanék) Illetve próbálj meg rétegeket egymásra építeni. Van aki a világosabbtól halad a sötét felé, van, akinek fordítva áll jobban a kezére.
Nézegess sok fotót, ami megihlet, próbálj meg alakzatokra redukálni kezdésnek. Ahogy a jobbagyféltekés könyv is mondja, ne magát a témát (pl a róka) nézd, hanem a színek, formák alakulását.
Ugyan, valószínűleg nem fogsz nagy sikereket elérni, de, ha sokat gyakorolsz, illetve kipróbálod, melyik technikához van a legtöbb tehetséged, akkor egy nagyon élvezetes, kreatív hobbiban igazán ügyes lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!