Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mondana valaki véleményt a...

Mondana valaki véleményt a félkész rajzomról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még bőven van mit rajzolni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mások szerint milyen lett.

Előre is köszönöm:)

[link]

2014. szept. 1. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, de sztem egész jó. Az ajkak és az orrlyuka nagyon nagy - hacsak nem ilyen aránytalan a való életben is.
2014. szept. 1. 20:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, egyébként ilyen a való életben is. (Wiz Khalifa)
2014. szept. 1. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Baromi sötét a kép.
2014. szept. 1. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi történt a képpel? Nem igazán látni. Küldenél egy jobbat?
2014. szept. 2. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz, nem rossz, de ne "csirkevonalazz"! - nagyon látványos, hogy a körvonalakat apró vonalkákkal alkottad . Nem gáz ez, a kezdőknél gyakori hiba, de, ha ferjlődni szeretnél, sokkal biztosabban kell kezelned a ceruzát ( nem jobban rá kell nyomni, hanem határozottabban tartani- te irányítod az eszközt, mindig 100%osan kell kontrollálni) Próbálj meg vállból rajzolni, akkor sokkal jobban tudod koordinálni a mozdulataidat illetve, mielőtt a papírra rárajzolsz egy vonalat, többször próbáld el fölötte a levegőben. Ehhez az első lépés az, hogy ügyelsz, hol és milyen tartásban rajzolsz. Fekve-ágyon ülve-asztalon támaszkodva nem lehet, vagyis lehet, de a saját dolgodat nehezíted meg. :)

Füle lenn van és kicsi, orra valóban nagy ( feltéve, hogy kaukázusi modell képéről rajzoltál. Egyes színesbőrű népcsoportoknál jellemző ez a fajta orr, szóval, nem feltétlenül hiba).

A mandibula és a nyak íve szép lett.

De azért nézegess sok anatómiakönyvet és gyakorolj,gyakorolj,gyakorolj!

2014. szept. 2. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
utolsó... mi az, hogy így kell meg úgy kell használni a ceruzát? pont attól (is) kreatív valaki, hogy az eszközt szabadon használja.
2014. szept. 4. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, először tanulja meg helyesen használni, és csak aztán művészkedjen, kreatívkodjon.
2014. szept. 5. 16:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, igyekszem javulni.

5: nem vagyok biztos benne, hogy ez teljesen ezért van, de én úgy gondolom, hogy a "csirkevonalazás" a határozatlanságom miatt van, ugyanis az életben is ilyen vagyok, nem tudom hogy ez lehetséges-e de én látom a rajzaimban a tulajdonságaim és köszönöm a tanácsot, próbálom megfogadni, de nem igazán tudom, hogy tudnék vállból rajzolni. És milyen pozícióban?

Van még két rajzom, hátha ezen is van valami olyan, amit tudnék javítani és segítenétek.

Köszönöm!

[link]

[link]

2014. szept. 5. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló: olyan nincs, hogy helyesen használni egy kreatív eszközt.

ez egy óriási félreértés.

és nem fogom megvárni, míg jóváhagyod, hogy kreatívkodjak, ugyanis diplomás képzőművész vagyok.

2014. szept. 5. 23:54
 10/12 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Persze, kreatív eszköz. Ahogy a trombita is, meg a dob és a cintányér.

Azokkal is tudsz kreatívkodni, de nem fogsz zenét szerezni, ha valamilyen módon nem tanulod meg az eszközök kezelését :)

Ez a rajznál sincs másképp.

Amúgy, ahelyett, hogy velem kötekedsz, pl a válaszolónak ÉPÍTŐ jellegű kritikát is írhattál volna- ha már képzőművészeti diplomád is van! :)

Biztos sokkal hasznosabbat, használhatóbbat tudsz, mint én, lelkes "amatőr" :)

Kérdező:

Jók ezek, gyakorolj sokat és még jobb lesz! :)

2014. szept. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!