Mondana valaki véleményt, kritikát a két rajzomról?
Nem tanultam soha a rajzolást úgy jobban, ezért nem igazán tudom, hogy hol van a hiba.
Tudna valaki segíteni, esetleg hogy mit javíthatnék még rajta?
Nagyon megköszönném:)
[link] élőben nem ilyen halvány, csak a képen a fény miatt ilyen
Kedves Kerdezo!
Folytasd az alkotast es kepezd magad.
Udv R.
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
#3: érdekel, hogy ezzel foglalkozzak, viszont nem vagyok biztos benne, hogy teljes mértékben érdemes lenne-e, egyrészt hogy megérné-e másrészt pedig nem igazán tudom mit lehetne ezzel kezdeni, tudván hogy vannak nálam ezerszer tehetségesebbek, gondolok itt a rajziskolákra.
Utolsó: hogy tudnám képezni magam?:)
14L
Kedves Kerdezo!
Utolso vagyok.
1. Elsosorban tovabbi rajzolassal-kreativkodassal kepezheted magad
2. aztan tanarral (kiindulasnak a kozepiskolai rajztanarod tokeletes, aztan majd esetleg masik rajztanar, ha ugy hozza a sors, h komolyabban veszed magad)
3. figyeld, a tobbi rajzolo-festo hogy csinalja, lopj otleteket, technikakat (fuuu, nagyon sok klassz grafikai technika van, erdemes a szunidoben elkezdeni a kutatast es kiprobalast)
4. letezik am onkepzokor v egyesulet, meg konyvek. Hasznosak lehetnek. Irany a net, irany a konyvtar!
14 evesen senki meg nem mondja Neked, h 5-10-20 ev mulva mekkora sikered lesz a rajzolassal-festessel. Addig mindenkepp folytasd, amig oromet okoz Neked a kreativkodassal toltott ido. A tobbit meg majd latod, nem most kell dontened. Kreativkodni addig is jo hobbi, amig estetleg masbol kell megelj.
Ja, es nem tehetsegesek alkotasaival vannak tele a galeriak. Azokeval van tele, akik addig kuzdottek, amig ki nem allitottak a dolgaikat: a tehetseg szukseges, de nem elegseges feltetel. Amit eddig mutattal, az alapjan tehetseges vagy. Kitartonak kitarto vagy?
Udv R.
Nehogy tovább folytasd! Már most is túl nagy konkurencia vagy :D!
Viccet félre téve, nagyon ügyes vagy, nem is nagyon tudok hibát találni a rajzodon( bár én sem tanultam különösebben sehol).
Kedves R. nem mondanám, hogy kitartó vagyok, nem csak rajzban, hanem semmilyen téren sem, viszont minden téren próbálok ezen javítani. Köszönöm szépen, igyekszem és próbálom megfogadni a tanácsokat! :)
#8: haha:D köszönöm és próbálom befejezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!