1/10 anonim válasza:
Inkább kretív vagy, mint jó rajzos, ettől függetlenül a "Walking with Strangers" nagyon tetszik.
17 L
4/10 anonim válasza:
Az akvarell kép szép hatást kelt, de tudtommal elég gyakori a fiatalok körében ez a 'stílus". Különben átlagosan jónak mondanám, hobbi szinten jó rajzok.
6/10 anonim válasza:
Mivel karácsonyi lidércnyomás rajongó vagyok, ezért a Jack and Sally különösen tetszik! Walking with Strangers -ről pedig mintha egy Tim Burton film képkockája lenne.
7/10 anonim válasza:
A walking with strangers engem egy WP blogsablonra emlékeztet. nekem is volt az a sablonom egy időben lilás háttér, fekete sziluettes házak, fák, stb
nem rosszak, viszont van még hova fejlődni!
Gyakorolj sokat és: hajrá! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes választ :))
2014. szept. 13. 21:13
9/10 anonim válasza:
Még sokat kell fejlődnöd, másolni tudsz, de hát sokan kezdik azzal, ettől nem leszel kiemelkedő. Érdemes lenne élő modell vagy beállítás után rajzolnod, a kockás lapot meg sürgősen felejtsd el!
10/10 anonim válasza:
Még hasznos lenne, ha megpróbálkoznál hasonló stílusokkal, mint amiket a kedvenceid közé emeltél. A Deviantartban pont az a jó, hogy annyiféle ember képével találkozol, hogy akaratlanul is inspirálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!