1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, egyedül a szempilla nem! Valahogy az nem olyan életszerű. De ezt leszámítva nagyon tehetséges vagy, ügyes!
2/6 anonim válasza:
még viszonylag kezdetlegesek.
szerintem színes ceruza helyett érdemesebb pasztellkrétát vagy valami mást használni, mert lassan lehet vele kitölteni, és nem is lehet szépen, csak ha a fél ceruzát rááldozod a rajzodra.
vagy csak szimplán grafitot. azzal szépen tudsz térbeli hatást kelteni, ha megfelelően árnyékolsz.
nekem személy szerint annyira amúgy nem jönnek be pont amiatt, mert semmi térhatás, csak a kontúrvonalak látszanak és a kitöltött terek.
3/6 anonim válasza:
Nagyon kezdetlegesek. A szempilla tényleg szörnyű (bocs) próbálj meg kevesebbet és "göndörebbet". Belül kisebbek a szempillák kívül pedig hosszabbak. Szerintem is grafittal kéne próbálkoznod meg térhatás!!! Úgy sokkal szebbek lennének :) nem tudom hogy képről rajzoltad, vagy magadtól, de szerintem válassz egy egyszerű fekete-fehér portrét és grafittal rajzold le. Ha nincs akkor vegyél 8B-s és 4B-s grafitot. Én ezzel a kettővel tökéletesen tudok árnyékolni :) a fényt pedig gyurmaradírral tudod nagyon jól megcsinálni. Nézz neten videókat és gyakorolj sokat, mert van benned tehetség :)
4/6 anonim válasza:
Szempilla nagyon rossz,meg a színezés sem tetszik ha ezeken változtatsz szépek lesznek. A színezésben az nem tetszik hogy nem tudsz festeni a szinesceruza , csíkos...stb.
5/6 goznori válasza:
Nekem tetszik a rajz, a szempillák nagyon ,,műk"..A szempilláktól eltekintve nagyon ügyes vagy:)Gratulálok!
6/6 anonim válasza:
az első 3-om nagyon jó de a negyediket még gyakorolni kéne + látszik hogy van egy alapod és ez nagy előny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!