Mit gondoltok a rajzaimról?
Csak őszintén. :) Már többen is megmondták, hogy sz*rak, így már sikerült hozzászoknom.^^
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4.
5.
6.
7.
bár laikus vagyok, de...
a színek és az árnyékok szépek. ami viszont feltűnő, azok az elrontott arányok. szerintem ezen próbálj alakítgatni kicsit (a kezek általában túl picik, és a lányok lábai túl rövidek)
Nem vagyok oda a mangáért, de nem rosszak. Vagyis a kivitelezés egész jó, csak itt-ott aránytalanok a testek, testrészek. Egy kis anatómiai tanulmány rádférne. Az árnyalatok és fény-árnyékok elég jól meg vannak csinálva.
Egy tetováló
Csaj google képkereső szolgáltatás ne lenne!
Ezek nem a te rajzaid.
Köszi. ^^
4. Hát figyelj, az összes .psd file megvan...tudod, amikor a rétegek még külön vannak meg ilyenek.
Szerintem is szépek! A háttereket gyönyörűen kidolgozod! :D Én pont azzal vagyok bajba.... ^^"
Az alakokat viszont tényleg gyakorolnod kell....! De nagyon jó úton haladsz! sok sikert! :)
Nagyon tetszenek! :) A háttér az egyszerűen zseniális, imádom! :D Egy picit amire vigyázz az az arány... pl. a 7. képen a lány feje aránylag nagyobb a testénél. Egy átlag nő fej:test aránya az 1:7 illetve 1:8, erre odafigyelj! (de alacsonyabb lányoknál 1:6 is lehet, de az ritkább)
Nagyjából ennyi. Az árnyékolás nagyon jó, valamint van színérzéked is, ami még egy jó pont! A térkitöltéseddle sincs gond és ha mégis a "főszereplőt" a kép oldalára, aljára helyezed, ki tudod tölteni az üres teret úgy, hogy a figyelem mégis a szereplőre összpontosítson! Szóval tehetséges vagy és sok gyakorlás után még ennél is jobb lehetsz! ;)
Amúgy esetleg nem készítesz képeket másoknak is??? :) Mert érdekelne a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!