Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a rajzaimról?

Mit gondoltok a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Csak őszintén. :) Már többen is megmondták, hogy sz*rak, így már sikerült hozzászoknom.^^

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

2013. jún. 13. 23:14
1 2 3 4 5
 21/41 ahmon ***** válasza:
Úgy van! Ne hagyd abba! Ha anegatív kritika miattúgy érzed, akkor bocsi! Egyébknt nem annak szántam! A tanácsotpedig pont azért írtam! Hogy ne hagyd abba, csak javulj! Én nem úgy fogalmaznámmeg hogy rossz vagy aki lehetjó, hanem jó vagy aki lehet jobb!
2013. jún. 14. 21:51
 22/41 A kérdező kommentje:
21. Köszönöm, nem is veletek van a bajom, hanem inkább azokkal, akik még ennyire se tudnak, a saját rajzaik mégis lehetnek a csoportban, az enyémet meg vissza kell dobni. -.-
2013. jún. 14. 21:58
 23/41 anonim ***** válasza:
Igazából nekem(aki egyáltalán nem tud ilyeneket csinálni) tetszenek :D Mondjuk az arányokkal tényleg van egy kis baj, de attól szerintem jók! Fel a fejjel. Gondolom sok munkád volt bennük és szerintem meg is látszik.
2013. jún. 14. 22:47
 24/41 anonim ***** válasza:
nyugi énis bent vagyok egy magyar csoportba ahol közzé akartam tenni a jobb munkáimat, mindet visszautasították
2013. jún. 15. 00:31
 25/41 Betty-Detty ***** válasza:
A 3. és az 5. tetszik a legjobban, de a többi sem rossz. :)
2013. jún. 15. 09:40
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Na, idefigyelj! A képeiddel az a baj, hogy nem figyelsz az arányokra, anatómiára, perspektívára. Nem az a baj, hogy manga és nem az a baj, hogy tablettel dolgozol.

Én is rajzos vagyok, én mangásan rajzolok, szóval nem a levegőbe beszélek. Vannak jó képeid, és vannak nagyon elrajzoltak. Használt tutorialokat, referenciákat, néha keress művészeti anatómiás képeket, a Devi tele van velük.

És sok sikert a Legend of Yndera contestre, lehet, hogy én is jelentkezem! :D

2013. jún. 18. 19:10
 27/41 A kérdező kommentje:
26. Köszi. De a tutorial-okat hiába nézem. xP
2013. jún. 18. 20:28
 28/41 anonim ***** válasza:

Miért néznéd hiába? Csak az nem tanul meg rajzolni, aki nem akar.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 19. 00:06
 29/41 ahmon ***** válasza:

A tutorialokat ilyenben bárki elítéli akinek MEGFELELŐ SZINTŰ tapasztalatai vannak. A tutorialok azért nem jók, mert kötöttek. Lehet, hogy rengeteget nézed, és akkor sok különfélét találsz, de minden elemet csak egy pozícióabn egy irányból látsz, ha tutorialt nézel. Lehet tutorialokkal is megtanulni rajzolni. Csak az soha nem lesz olyan jó minőségű, mint egy olyané, aki másfél-2x annyi idő alatt, de magától érzett rá. Nővérem kerekesszékes, a koordinációja nem megfelelő (Nem fogja meg fixen a dolgokat, és nem tudja fix irányban mozgatni a kezét, nagy koncentráció kell hozzá), soha nem volt rajzórája és nem nézett tutorialokat, (akkoriban nehéz is lett volna) de mégis olyan rajzokat csinált, amit rengeteg manga rajzoló megirigyelne.

Tehát egyáltalán ne tutorialozz! Gondold át hogy mit akarsz rajzolni! Csinálj legalább 5 vázlatot. Külön-külön más szögekből. Nem azért hogy minden szögben készült képpel kezdj valamit, hanem azért hogy gyakorolj. Ha különböző szögekből rajzolod, akkor az arányokat is ki tudod majd javítani, mert látni fogod, hogy az 1. szögben a kar szerinted arányos, ezért a 2. szögben is ugyanolyan aránnyal rajzolod, és ott mégis másnak tűnik. Akkor lesznek jók az arányok, ha legalább 5 különböző szögből, ugyanazzal a mérettel arányosan néz majd ki. Az 5 szöget úgy értem, hogy a karaktert szemből rajzold! Egyet pontosan szemből, egyet jobb lentről, egyet bal lentről, egyet bal fentről, egyet jobb fentről. Mintha egy kamerát mozgatnál. És ha minden képen ugyanazzal a mérettel és viszonyított aránnyal megfelelő, akkor éreztél rá!

2013. jún. 19. 09:36
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. jún. 19. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!