Mit gondoltok a rajzaimról?
Csak őszintén. :) Már többen is megmondták, hogy sz*rak, így már sikerült hozzászoknom.^^
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4.
5.
6.
7.
háát én szigorú vagyok magam hoz is meg mindenkihez ezekben (akár csak az anyám na m1)
a színezés jó lett, viszont a formákon és az ember alakokon még dolgozz, igaz a stílusunk eltér mert én mangát rajzolok, :) viszont összességében nagyon szépek lettek
* bocsi elírtam xddd most jobban megnézve te is mangát rajzolsz,,, ebben az esetben viszont előbb kézzel kellene jól tudnod rajzolni: http://www.youtube.com/user/markcrilley
pasi egyszerűen hihetetlen én már 8 éves korom óta nézem a videoit, mindent megtanultam tőle!!!
a technikáddal semmi baj, sőt...naagyon jól tudsz színezni,szerintem gyönyörűen bánsz a színekkel *-*
ahogy előttem is mondták, az arányok nem teljesen stimmelnek, még azon lehetne mit gyakorolni :3
www.posemaniacs.com erről az oldalról tudod az emberrajzolást gyakorolni, szerintem nagyon hasznos, legalábbis nekem sokat segített ^^ devaiantart-on meg lehet meztelen modelles képeket találni, azok alapján is lehet gyakorolni :3 remélem segítettem ^^
(egyik családtagom felhasználójában vok)
Őszintén szólva naon gyűlölöm a mangát és az animét, de ezek gyönyörűek! *-*
@10:37: „már napok óta keresek valami jó rajzoló programot, de egyet sem találok...”
Nem hiszem, hogy ezt bárki utánad tudná csinálni. Tele van a net jól használható, ingyenes képszerkesztőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!