Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a rajzaimról?

Mit gondoltok a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Csak őszintén. :) Már többen is megmondták, hogy sz*rak, így már sikerült hozzászoknom.^^

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

2013. jún. 13. 23:14
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek (:

Utolsó, örülök, hogy így látod.

[link]

Commissiont szoktam amúgy, eddig 2 sikerült pontokért.

2013. jún. 14. 15:45
 12/41 ahmon ***** válasza:
Hát nekem ami belefért a jó kategóriába az a 2. kép. A többi az viszont kieső. Ahogy elnéztem a deviantartodat, alapszinten nem vagy kezdő, de mégis elkövettél egy amatőr hibát. Törekedni akarsz a realitásra, de nem tudod megvalósítani. Tehát látszik hogy sokatpróbálkoztál vele,és összességében sikerülgettek is a hajmenetek árnyékolásai, a gyűrődések kiemelései, azonban az arányokat eléggé elrontottad, a szemeket furán helyezted el néha, mintha nem rajta lenne az arcon hanem csak lebegne, és ha odébblépne a karakter, a szeme ottmaradna a levegőben, mint az Alice csodaországában a macskának. Már ha érted mire gondolok. Tény és való, nem tudom milyen stílustakarsz rajzolni. Tehát ha tnylegesen az anime-manga rajzolási stílus felé akarszmenni, akkor túl sokat, és túl lágyan árnyékolsz,illetve a rétegeket nem rakod jól össze. Egy másik probléma, amit már egy előttem szóló is mondott, hogy géppel műnek tűnnek az alkotások,inkább kézzel kéne. De ha kézzel nem megy, nem baj, majd géppel is eléggé beletanulsz és gyakorolsz. Ha pedig nem anime, hanem inkábbrajzfilm, vagy CG, akkor pedig mg jobban ki kéne dolgoznod, és amifontos, hogy az arányokon javíts! Mert az arányokat eléggé elrontottad. Arra figyelj, vagy próbálkozz meg a chibi rajzolással!
2013. jún. 14. 17:29
 13/41 A kérdező kommentje:

12. Köszi, remek.

Egyébként tanácsot fölösleges írnotok, mert ez az utolsó lökés, hogy abbahagyjam a rajzolást. Úgy érzem, csak égetem magam vele, egyáltalán nem vagyok jó benne...

2013. jún. 14. 18:18
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Kapsz egy kis negatív kritikát, és abbahagyod. Mondhatom, baromi jó a gondolkodásod. Amúgy nem rosszak, csak a hozzáállásod az.

2013. jún. 14. 18:35
 15/41 A kérdező kommentje:
14. Folyton azt kapok >_>
2013. jún. 14. 18:38
 16/41 anonim ***** válasza:
már megmondtam deviantarton hogy nem rosszak, csak az arányokon kell javítani és ne hagyd abba mert egyesek leszarozzák :)
2013. jún. 14. 20:33
 17/41 ClaySaad válasza:

szerintem a 3. lett a legjobb:) még el is menne animebe csak a szarv túlzás:)

amúgy fekete fehérbe sokkal jobbak lennének, legalább is szerintem:)

és ne hagyd abba mert ha ezeket magadtól rajzoltad, nem másoltad akkor eléggé tehetséges vagy:)

én is szoktam rajzolni, de én pl tökre nem tudok magamtól rajzolni valami:)

nincs hozzá tehetségem, nem úgy mint a másoláshoz:)

szóval szerintem folytasd;)

2013. jún. 14. 20:40
 18/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Magamtól rajzoltam őket.
2013. jún. 14. 20:42
 19/41 Szanolaa. válasza:
Szerintem egész jók lettek a rajzaid! A háttereid fantasztikusak! Ne higgy azoknak az alakoknak, hogy szörnyű vagy! Csak irigyek, hogy te jobb vagy náluk! Csak így tovább! Amin meg javítanod kell a többiek már elmondták! :)
2013. jún. 14. 21:25
 20/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is. :)

Igen, én értem, ha hiba van benne, és próbálom kijavítani, na de ha egy olyan dobja vissza egy csoportból, aki még ennyire sem ért az anatómiához, persze a saját rajza bent lehet a híres minőség szűrés ellenére is, eléggé rosszul tud esni.

2013. jún. 14. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!