Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a rajzaimról?

Mi a véleményetek a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele,hogy nem vagyok olyan szinten,hogy ilyen téren helyezkedjek el, nem is akarok. Tudom,hogy rengeteget kell fejlődjek,és ,hogy a rajzaim nem komoly témájúak,de csak hobbiból rajzolok,viszont azért szeretnék fejlődni! A rajzokat internetes képek és videók alapján készítettem!

14/L

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 19. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, úgy érzem van benned potenciál a fejlődésre. De el kell döntened, hogy mennyire komolyan gondolod. A lényeg igazából a kreativitás, nem is a technika, bár az is nagyon fontos. Próbálj meg nem valós, létező mesefigurákat, alakokat rajzolni, és lehetőleg a rajz töltse be az egész lapot.

Ha viszont komolyan gondolod, most attól függetlenül hogy mi a célod, akkor kezd geometriai formákkal, gyümölcsökkel. Csinálj krokikat, az nagyon sokat fejleszt a készségeiden. Mondhatnám a realisztikus portrérajzolást is, de nem akarom elvenni a kedved az egésztől, tudom mennyire nehéz.

És nyugodtan használd a kockázós módszert kezdetben.

2014. jún. 19. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Jók és ha ezt szereted csinálni nyugodtan megindulhatsz ebbe az irányba az életben. Mert amiben jól érzed magad csak abban lehetsz igazán sikeres. Gyakorolnod kell ez egyértelmű de kezdésnek ez jó.
2014. jún. 19. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:

A korodhoz képest nagyon jók én azt mondom!

De leginkább az tetszik nekem benne hogy látszik hogy van benned kreativitás inkább ez hangsúlyozza ki az egészet én nagyon azt veszem le. A megvalósítása az még nem a legjobb mert a rajzaid nagy részében letudom venni hogy te nagyjából mit akartál vele elérni, tehát fejlődés még rendesen rád fér, de nem szabad abbahagynod ha tényleg ebben érzed jól magad és ez a hobbid.

Én is hasonlóan vagyok így vele csak én más területeken evezek ezzel, szoktam én is rajzolgatni de leginkább gravírozok meg képszerkesztőkkel variálgatok különböző dolgokat, illetve nagyon amatőr szinten kezdtem bele a fotózásba is persze gyakorlás céljából.

De itt most nem az a lényeg hogy szépen rajzolj hanem a kreativitás az amit bele kell adnod ezekbe, és szerintem a jövődet is nyugodtan alapozhatod erre mert mire végzős leszek középsuliban, mindegy milyen szakon vagy sima gimnáziumba, addig ezerszer változhatna a céljaid, elképzeléseid a továbbtanulás terén, szóval addig még kitudja milyen kreatív dolgokba tudsz majd belekezdeni a jövődet illetően.

Én nem hagynám abba a rajzolást semmiképp!

Ha lehetőséged lesz rá esetleg más hasonlóba is nyugodtan belefoghatsz!

2014. jún. 19. 10:20
 4/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!! és ez a rajz ?

[link]

még nincs kész,most fogom még árnyékolni a pikkelyeket!

az arányokkal sok a bajom ú.h. azzal tisztában vagyok,hogy az borzalmas.

2014. jún. 19. 13:28
 5/9 Denta válasza:

Gyönyörű én megragadtam a pálcika embereknél pedig 13 éves vagyok:)

Szerintem meg megérné erre a dologra alapoznod az életed (ha nincs valami más amiből jobb vagy)szerintem megérné szerintem Gondolj bele

2014. jún. 19. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért az jelenleg egy kicsit túlzás, hogy megérné, de az sem biztos, hogy nem. Ez attól függ, mennyire vagy képes fejlődni. Nekem a 4. rajzod nagyon nagyon tetszik, őszintén szólva, ha csak az alapján próbálnám megállapítani, hogy milyen a rajztudásod, akkor jobbra értékelném, mint amilyen valójában. Azt a sast nagyon eltaláltad! Gyors, lendületes, és látszik, hogy csak úgy kapásból jött, gondolkodás nélkül, tiszta profi :D Ezeket gyakorold, azt rajzold, ami "kijön" belőled, és úgy rajzolj, hogy közben élvezed! Gondolkodhatsz esetleg rajztanfolyamon, ha gyorsabban szeretnél fejlődni. A korodhoz képest nagyon jól rajzolsz :)
2014. jún. 19. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Te se szeretsz hátteret rajzolni mi? Én se...

Szóval: amit eddig biztosan le tudok szűrni a rajzaidból, hogy határozottak a vonalaid, és felismerhetően másolsz, ami nagyon jó dolog. Viszont ennél többet nem nagyon mutattál meg. Az addig oké, hogy referencia alapján csinálod, de rajzolj nekünk valamit fejből is.

Egyébként mennyire gondolod komolyan a rajzolást? (Értem én, hogy hobbi, de szánsz-e rá időt, vagy csak rajzolsz, ha kedved van?) Mert ugye írtad, hogy videók alapján csinálod őket. Szóval tudnék adni esetleg pár ilyen "majdnemkezdőktől kezdőknek" tippet az arányokhoz, stb.

Ja, le ne felejtsem: az utoljára feltett képed ( a halas)szerintem a legjobb (mennyi ideig készült? Igazából bármelyik kép, meddig tartott? Mit gondolsz, mire lennél képes, ha 1-1 műre órákat szánnál?), a fejük formája érdekes lett, tetszik, de leginkább az árnyékokra figyelj. Nézd meg, honnan jön a fény, mert ott valami nem stimmel.

Amúgy szeretek kérdezősködni, nem tudom, rájöttél-e. :D

14/L

2014. jún. 19. 20:54
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat !!! megfogadom a tanácsaitokat :) azért gondolkodok csak hobbi szinten,mert egy régebbi kérdésemnél mindenki azt mondta,hogy borzalmasan rajzolok :) :)
2014. jún. 20. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:
egész jó
2014. jún. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!