Mi a véleményetek a rajzaimról?
Tisztában vagyok vele,hogy nem vagyok olyan szinten,hogy ilyen téren helyezkedjek el, nem is akarok. Tudom,hogy rengeteget kell fejlődjek,és ,hogy a rajzaim nem komoly témájúak,de csak hobbiból rajzolok,viszont azért szeretnék fejlődni! A rajzokat internetes képek és videók alapján készítettem!
14/L
Nem rossz, úgy érzem van benned potenciál a fejlődésre. De el kell döntened, hogy mennyire komolyan gondolod. A lényeg igazából a kreativitás, nem is a technika, bár az is nagyon fontos. Próbálj meg nem valós, létező mesefigurákat, alakokat rajzolni, és lehetőleg a rajz töltse be az egész lapot.
Ha viszont komolyan gondolod, most attól függetlenül hogy mi a célod, akkor kezd geometriai formákkal, gyümölcsökkel. Csinálj krokikat, az nagyon sokat fejleszt a készségeiden. Mondhatnám a realisztikus portrérajzolást is, de nem akarom elvenni a kedved az egésztől, tudom mennyire nehéz.
És nyugodtan használd a kockázós módszert kezdetben.
A korodhoz képest nagyon jók én azt mondom!
De leginkább az tetszik nekem benne hogy látszik hogy van benned kreativitás inkább ez hangsúlyozza ki az egészet én nagyon azt veszem le. A megvalósítása az még nem a legjobb mert a rajzaid nagy részében letudom venni hogy te nagyjából mit akartál vele elérni, tehát fejlődés még rendesen rád fér, de nem szabad abbahagynod ha tényleg ebben érzed jól magad és ez a hobbid.
Én is hasonlóan vagyok így vele csak én más területeken evezek ezzel, szoktam én is rajzolgatni de leginkább gravírozok meg képszerkesztőkkel variálgatok különböző dolgokat, illetve nagyon amatőr szinten kezdtem bele a fotózásba is persze gyakorlás céljából.
De itt most nem az a lényeg hogy szépen rajzolj hanem a kreativitás az amit bele kell adnod ezekbe, és szerintem a jövődet is nyugodtan alapozhatod erre mert mire végzős leszek középsuliban, mindegy milyen szakon vagy sima gimnáziumba, addig ezerszer változhatna a céljaid, elképzeléseid a továbbtanulás terén, szóval addig még kitudja milyen kreatív dolgokba tudsz majd belekezdeni a jövődet illetően.
Én nem hagynám abba a rajzolást semmiképp!
Ha lehetőséged lesz rá esetleg más hasonlóba is nyugodtan belefoghatsz!
nagyon szépen köszönöm!! és ez a rajz ?
még nincs kész,most fogom még árnyékolni a pikkelyeket!
az arányokkal sok a bajom ú.h. azzal tisztában vagyok,hogy az borzalmas.
Gyönyörű én megragadtam a pálcika embereknél pedig 13 éves vagyok:)
Szerintem meg megérné erre a dologra alapoznod az életed (ha nincs valami más amiből jobb vagy)szerintem megérné szerintem Gondolj bele
Te se szeretsz hátteret rajzolni mi? Én se...
Szóval: amit eddig biztosan le tudok szűrni a rajzaidból, hogy határozottak a vonalaid, és felismerhetően másolsz, ami nagyon jó dolog. Viszont ennél többet nem nagyon mutattál meg. Az addig oké, hogy referencia alapján csinálod, de rajzolj nekünk valamit fejből is.
Egyébként mennyire gondolod komolyan a rajzolást? (Értem én, hogy hobbi, de szánsz-e rá időt, vagy csak rajzolsz, ha kedved van?) Mert ugye írtad, hogy videók alapján csinálod őket. Szóval tudnék adni esetleg pár ilyen "majdnemkezdőktől kezdőknek" tippet az arányokhoz, stb.
Ja, le ne felejtsem: az utoljára feltett képed ( a halas)szerintem a legjobb (mennyi ideig készült? Igazából bármelyik kép, meddig tartott? Mit gondolsz, mire lennél képes, ha 1-1 műre órákat szánnál?), a fejük formája érdekes lett, tetszik, de leginkább az árnyékokra figyelj. Nézd meg, honnan jön a fény, mert ott valami nem stimmel.
Amúgy szeretek kérdezősködni, nem tudom, rájöttél-e. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!