Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hé Te ott! Igen, Te! Mondanál...

Hé Te ott! Igen, Te! Mondanál őszinte véleményt/kritikát a rajzaimról? Képek a leírásban.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Pár hónapja kezdtem el komolyabban rajzolni. Embert egyáltalán nem tudok, inkább állatokat, főleg rókát szoktam rajzolni, mint láthatjátok.

Kritikákat várok, mit csináltam jól, rosszul, melyik kép tetszik, melyik nem, miért. Nem azt várom, hogy agyon dicsérjetek, én a valóságot akarom hallani. Szerintetek érdemes lenne komolyabban foglalkoznom a rajzolással? Van valamennyi érzékem hozzá, vagy hagyjam a francba?

köszi a válaszokat, előre is.:)

17/f

Ha valakit érdekel, a rajzokat pasztellceruzákkal készítettem.:)

2014. szept. 19. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek, tök jók sztem!:) Ügyike!:)
2014. szept. 21. 19:57
 52/63 anonim ***** válasza:
Érdekesen fogalmaztam. Szóval nem a realizmus szar, hanem a fényképszerű képektől való elájulás.
2014. szept. 21. 20:04
 53/63 A kérdező kommentje:
Hát nekem ezek nem tetszenek. Tudom, az illető biztos 10ezerszer tehetségesebb nálam, de nekem az ilyen elvont, absztrakt dolgok nem tetszenek, lehet, hogy fantáziadús meg minden, de akkor sem.
2014. szept. 21. 20:08
 54/63 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik sem az absztrakt, sem az avantgard stílus, de mégis ha ettől elvonatkoztatok, akkor látom, hogy a maga nemében ezek a képek tökre rendben vannak. Sok helyre keresnek ilyesmit ^^
2014. szept. 21. 20:15
 55/63 anonim ***** válasza:

Egész jók,bár ugye van még mit fejlődni,javítani.De nekem tetszenek!:)

És nem rosszból,de szerintem is maradjon inkább hobbi.^^

2014. szept. 26. 21:21
 56/63 anonim ***** válasza:
Szerintem van annyi tehetséged, hogy jó hobbi lehet számodra a rajzolás. Ha tényleg érdekel, járj el egy szakkörbe, ott segítenek fejlődni. Annyit még hozzátennék, hogy képről egész más rajzolni, mínt élőben.
2014. okt. 15. 09:18
 57/63 anonim ***** válasza:
0%
hááát srácok... :/ szakkör... rajzóra... tapasztalataim alapján többet tanulok az itteni kommentekből, tanácsokból, segítségmutatásból, mint egy diplomás tanártól, pedig több, mint 5 évet "tanultam" rajzolni. A szakkörön inkább beszélgettünk, a rajzórán a tanárnő inkább újságot olvasott...
2014. okt. 17. 01:34
 58/63 anonim válasza:
Az első és az utolsó egész jó a többi nem. De csak így tovább.
2015. jan. 27. 17:52
 59/63 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog a művészet, a német filozófusok, Kant, Nietzsche, Wittgenstein szerint attól lesz műalkotás egy alkotás, ha egy intézmény kiállítja azt, elfogadja a saját maga alkotott szabályrendszerei alapján a művet... Tehát mondjuk kiteszem a Szépművészetibe a festményemet, akkor az műalkotás az emberek szemében. Persze ez így mókásan hangzik, de tényleg így van... Dolgoztam a Szépművészetiben és egy magyar művésznő olyan képét tették ki, amin: Temperával színes pöttyök voltak egymás mellé rakva.... Namármost ezt egy óvodás is meg tudja csinálni, mégis az emberek sokáig álltak előtte és fotózgatták, tetszett nekik... Érdekes dolog ez. Én nem tartottam egyáltalán művészinek... A te rajzaidat itt előbb kiállítanám oda, mint azért a híres "művésznőjét". Azt hiszem ez a dolog nagyon szubjektív. :)
2015. febr. 5. 01:47
 60/63 anonim válasza:
Jó csak számítógéppel csináltad! :D
2016. jan. 14. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!