"A hobbit azért űzi az ember, mert jól érzi magát közben/utána, ÉS mellette nyilvánvalóan törekszik arra, hogy minél jobb legyen benne, mert a normális embernek ez okoz elégedettséget."
Te ezt kitaláltad. Én nem.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Már unom, hogy minden sz*rra reagálsz, kérdező, 100+ kommentnél az se lehet visszakeresni, kinek szántad a rosszindulatú véleményedet, úgyhogy tessék itt van 100 nevetőarc, nevess te is, és fejezd be a kötözködést. Komolyan, úgy viselkedsz, mint egy óvodás, a 12 éves unokatestvérem is hamarabb felfogja, ha elront valamit, de előrébb is van a rajztudása, mint a tiéd. És képzeld, ő se kockákkal meg körökkel kezdte. Tudom, igazából a művészetben nincsenek határok, de a te viselkedésed az már nevetséges. Nem is a rajzaiddal van a baj, hanem veled.
"Én is elrontottam valamit, de akkor ne azt írják, hogy nem értek hozzá meg nem tudok rajzolni!"
Mindenki azt ír, amit akar. Szabad a vélemény nyilvánítás. Aztán annak lesz egy következménye. Te magad eldöntheted, hogy hogyan reagálsz rá, ahogyan az is a te döntésed, hogy hogyan látod magad és az életedet. Szerinted a rajzaid szépek, van tehetséged hozzá, mások szerint meg nem, és ez így van, senki felfogását nem változtathatod meg. De tudod mit? El lehet menni, megmutatni, hogy mennyit ér a tehetséged. Kezdj valamit a rajzaiddal, csinálj pénzt belőlük, ismerjék az emberek a nevedet. Ha ez nincs meg, akkor továbbra is egy szürke hétköznapi ember maradsz, akinek sehová nem halad az élete, csak lehúz másokat. Azt akarod, hogy megbecsüljenek téged és a munkádat? Mutasd meg, mire vagy képes, és ne csak a szádat jártasd arról, hogy téged semmi sem érdekel. Én kifejezetten gyűlölöm az olyanokat, akiknek nagy a szájuk, de amikor teljesíteniük kellene, akkor meghunyászkodnak. Elég gerinctelen viselkedés.
Azóta gyakoroltam sokat. Egyébkent meg ha írják hogy javítsak az arányokon, az az érzésem hogy nem vezet jóra.
Ha nem tudod hogy értem, kérlek olvasd el ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
Én így látom a dolgokat, félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!