Milyen ez a rajz?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 8. 18:16
 171/180 anonim ***** válasza:
0%
Én is értek hozzá és tehettek egy szivességet!
2021. máj. 20. 18:57
 172/180 anonim ***** válasza:
0%
" Kérdezted, mi a hiba benne, miben kellene jobbnak lenni." Nem. Ilyet nem kérdeztem, Főleg nem a Te a véleményedet. Olvasd vissza normálisan! De ha b*szol rá, hogy mit írok, akkor Te ne vitatkozz velem!
2021. máj. 20. 19:22
 173/180 anonim ***** válasza:
0%

"A hobbit azért űzi az ember, mert jól érzi magát közben/utána, ÉS mellette nyilvánvalóan törekszik arra, hogy minél jobb legyen benne, mert a normális embernek ez okoz elégedettséget."

Te ezt kitaláltad. Én nem.

2021. máj. 20. 19:24
 174/180 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Már unom, hogy minden sz*rra reagálsz, kérdező, 100+ kommentnél az se lehet visszakeresni, kinek szántad a rosszindulatú véleményedet, úgyhogy tessék itt van 100 nevetőarc, nevess te is, és fejezd be a kötözködést. Komolyan, úgy viselkedsz, mint egy óvodás, a 12 éves unokatestvérem is hamarabb felfogja, ha elront valamit, de előrébb is van a rajztudása, mint a tiéd. És képzeld, ő se kockákkal meg körökkel kezdte. Tudom, igazából a művészetben nincsenek határok, de a te viselkedésed az már nevetséges. Nem is a rajzaiddal van a baj, hanem veled.

2021. máj. 20. 21:51
 175/180 anonim ***** válasza:
0%
Én is elrontottam valamit de akkor ne azt írják hogy nem értek hozzá meg nem tudok rajzolni! Mindenki tud rajzolni.
2021. máj. 20. 21:54
 176/180 anonim ***** válasza:
100%

"Én is elrontottam valamit, de akkor ne azt írják, hogy nem értek hozzá meg nem tudok rajzolni!"

Mindenki azt ír, amit akar. Szabad a vélemény nyilvánítás. Aztán annak lesz egy következménye. Te magad eldöntheted, hogy hogyan reagálsz rá, ahogyan az is a te döntésed, hogy hogyan látod magad és az életedet. Szerinted a rajzaid szépek, van tehetséged hozzá, mások szerint meg nem, és ez így van, senki felfogását nem változtathatod meg. De tudod mit? El lehet menni, megmutatni, hogy mennyit ér a tehetséged. Kezdj valamit a rajzaiddal, csinálj pénzt belőlük, ismerjék az emberek a nevedet. Ha ez nincs meg, akkor továbbra is egy szürke hétköznapi ember maradsz, akinek sehová nem halad az élete, csak lehúz másokat. Azt akarod, hogy megbecsüljenek téged és a munkádat? Mutasd meg, mire vagy képes, és ne csak a szádat jártasd arról, hogy téged semmi sem érdekel. Én kifejezetten gyűlölöm az olyanokat, akiknek nagy a szájuk, de amikor teljesíteniük kellene, akkor meghunyászkodnak. Elég gerinctelen viselkedés.

2021. máj. 20. 22:29
 177/180 anonim ***** válasza:
26%

Azóta gyakoroltam sokat. Egyébkent meg ha írják hogy javítsak az arányokon, az az érzésem hogy nem vezet jóra.

Ha nem tudod hogy értem, kérlek olvasd el ezt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..

Én így látom a dolgokat, félek.

2021. máj. 20. 22:44
 178/180 anonim ***** válasza:
100%
177. Nézd, ezzel én nem tudok mit csinálni. A rajzoláshoz nem értek, és egészen kiskorom óta nézek horrorfilmeket. Az, hogy most valakit félsz lerajzolni, mert ijesztő lesz, vagy mit tudom én, ilyen hülyeséggel ritkán találkozom, már bocsánat. A rajzoknál is vannak megkötött szabályok. Ha valaki akarsz lenni e téren, ezeket illik tudnod és betartanod. Hiába mondod, hogy az úgy neked nem tetszik, akkor is figyelembe kell venni. Ha meg nem, akkor teljesen mindegy, hogy mit rajzolsz magadnak, szerintem a kutyát se érdekli. Először is dönts el, hogy mit akarsz, mert hogyha magad sem tudod, akkor más sem tud válaszolni a kérdéseidre. Javaslom, hogy rajzolás és önismeret terén is keress fel egy szakembert, mert ha ezt így folytatod, soha nem fogsz egyről a kettőre jutni, és csak az emberek agyára mész.
2021. máj. 20. 23:00
 179/180 anonim ***** válasza:
0%
Jó de csak a portré meg a realisztikus ábrázolással vagyok így. Más területen nem ilyen vagyok hogy tartok a fejlődéstől.😀
2021. máj. 20. 23:27
 180/180 anonim ***** válasza:
77%
179. Pont ezért írtam azt, amit. Ha nem tartasz a fejlődéstől, akkor segítséget sem tartasz kérni mástól, és persze a legfontosabb, hogy meg is fogadod a szavát.
2021. máj. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!