Milyen ez a rajz?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 8. 18:16
 131/180 anonim ***** válasza:
129. Hát bizonyos korlátozásokkal nem is ;) (és itt most nem a vírushelyzetre gondoltam).
2021. máj. 18. 22:45
 132/180 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom de bármit írok hogy mit gondolok a rajzaimról kiforgatják a szavaimat. Ha jót írok már azt hiszik hogy "jobb mint a többieké" vagy "el kell tőle ájulni"
2021. máj. 18. 22:49
 133/180 anonim ***** válasza:
50%

Rajzolok hobbiból csak nem kell lenéző módon odaírni hogy rajzoljak a fióknak.

Legközelebb azt írom hogy Tetszik-e valakinek a rajzom és akkor nincs félreértés.

2021. máj. 18. 22:51
 134/180 anonim ***** válasza:
82%
Nem "bármit" kéne írni, hanem beismerni a hibákat, ha nem akarod, akkor inkább ne is kérdezz semmit. Azért felesleges, mert fejlődni nem akarsz, és csak mást bosszantasz fel vele.
2021. máj. 18. 23:02
 135/180 anonim ***** válasza:
0%

De ezek nem hibák amiket irtak.

Meg Ő mondja meg nekem hogy mikor lehet körvonalat rajzolni? Na hagyjon béken!

2021. máj. 18. 23:11
 136/180 anonim ***** válasza:
0%
Bennem fel se merült hogy gallériát nyissak. Kevés vagyok én ahhoz.
2021. máj. 18. 23:19
 137/180 Laylah ***** válasza:
75%

A kérdés elején még rajzzal akartál dolgozni. Mikor megírták többen, hogy ezen a szinten esélyed sincs rá, akkor "á, én ilyet nem mondtam, nem is kell". Kérdezted, mi a hiba benne, miben kellene jobbnak lenni. Megírtuk, reakció ugyanaz, "á, engem ez nem érdekel, nem akarok jobb lenni".

Mindent, de mindent elutasítasz, hetekre visszamenőleg bogarászol olyan mondatfoszlányokért, amiken meg lehet sértődni és fel lehet éleszteni ezt a nyomorult kérdést. Neked semmi nem tetszik, ami arról szól, hogy változtatnod kéne a felfogásodon, és VELED van probléma, nem mindenki mással, főleg, hogy szerinted az emberi arcok ijesztőek. Az viszont már a pszichológus szakterülete. De még nem is ez a gond, oké, rajzolj akkor mesefigurákat, de hiába csak mese, az arányok, a pózok, a testrészek helyzete ott is szabályok szerint működik, de ezekkel láthatóan cseppet sem vagy tisztában. De tudom, tudom, téged nem is érdekel. :D

Itt senki nem fog hátba veregetni, hogy "ez igen, apukám", mert 30+ éves létedre úgy, hogy állításod szerint évek óta rajzolsz, bőven nem itt kellene tartanod. Ha egy 6-8 éves munkái lennének ezek, akkor jogosan lenne megdicsérve, és a gyerek legalább motivált abban, hogy jobbá váljon, nem úgy mint te, aki tojik magasról az egészre.

De nyilván engem kell pofán veregetni a művészeti anatómia enciklopédiával, mert őfelsége kérdezőnek nem tetszik, ha megmondják neki az igazat. :D

2021. máj. 18. 23:20
 138/180 anonim ***** válasza:
0%
😡😡😡😡
2021. máj. 18. 23:22
 139/180 anonim ***** válasza:
0%

kérdés elején még rajzzal akartál dolgozni

NEEEEEM.

2021. máj. 18. 23:23
 140/180 Laylah ***** válasza:
100%

"30 éves. Komolyabban kb. 6 éve. Nem biztos, hogy ezzel akarok dolgozni, mert más képzettségem van."

Itt van feketén-fehéren, hogy komolyan lehetőségnek tekintetted azt, hogy rajzzal dolgozz. Innentől ne visszakozz!

2021. máj. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!