Milyen ez a rajz?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 8. 18:16
 141/180 anonim ***** válasza:
0%
De ha hobbibol rajzolok akkor mit érdekeljenek a szabályok? És amúgyis.
2021. máj. 18. 23:26
 142/180 anonim ***** válasza:
0%
Most már nem mert elvetted tőlem a kedvet ezzel a féloldalas tantervvel. De inkább olyan mint utasítások egy programnak.
2021. máj. 18. 23:31
 143/180 anonim ***** válasza:
0%
Laylah! Baj van a szövegértéssel? Úgy értettem hogy tanulom is, figyelem az arányokat meg amiket szoktak kritizálni.
2021. máj. 18. 23:33
 144/180 Laylah ***** válasza:
81%

A hobbit azért űzi az ember, mert jól érzi magát közben/utána, ÉS mellette nyilvánvalóan törekszik arra, hogy minél jobb legyen benne, mert a normális embernek ez okoz elégedettséget. De még ha nem is törekszik, akkor is idővel, munkáról munkára az előző tapasztalatok alapján szükségszerűen fejlődik. Nálad ez nincs meg.

Attól, hogy neked nem tetszik, még mindig érvényesek a rajzolás szabályai, az őskortól a mai napig. Nem az a baj, hogy téged nem érdekel, hanem az, hogy mindenáron el akarod ismertetni, hogy jól van ez így, és nem egy nagy nulla a teljesítménybeli fejlődésed.

2021. máj. 18. 23:33
 145/180 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell véleményt kérni, és akkor nem is lesz min megsértődni. Ilyen egyszerű. És nem, nem azért, mert nem tudsz rajzolni, azért mert képtelen vagy megfogadni a tanácsokat.
2021. máj. 18. 23:34
 146/180 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem akarok jobb lenni. Nem mindegy ha már hobbiból rajzolok? Miért nem tudod elfogadni hogy nekem jó ez az állapot? Mondd már meg!
2021. máj. 18. 23:35
 147/180 Laylah ***** válasza:
100%

Nem figyelsz te semmit, csak azt, hogy mibe lehet belekötni, min lehet megsértődni. Nem nézem vissza, mikor is írtam azt a tantervet? 2-3. oldal? És melyiken járunk? 15.? És ennyi válasz közt kikeresed hetekre visszamenően azt, amin lehet hisztizni.

Ha már szövegértés, világosan leírtam, hogy az két év ISKOLAI KÉPZÉS anyaga. Lehet rajta feszülni, hogy "jááj, mintha utasítások lennének egy gépnek", de attól még így van országszerte a legtöbb művészeti iskolában (ha nem az összesben), ha tetszik, ha nem. Ha a volt csoporttársaim képesek voltak pálcikaembernyi rajztudással két év alatt legalább egy közepes szinten portrét készíteni, akkor bárki másnak is megy. Művész tanáraim voltak, olyanok, akik évek, évtizedek óta alkotnak, és az ő szavuk, tanításuk nem lesz semmis azért, mert egy gyenge idegzetű 30 éves faszinak ez piszkálja a csőrét, mert nem tud és nem is akar soha egy normális, elfogadható szintre eljutni, hanem marad a vekengésnél.

2021. máj. 18. 23:40
 148/180 anonim ***** válasza:
100%
143. Mit tanulsz? Egy egyszerű mondatot nem vagy képes felfogni. Eddig összeírhattad volna azt, hogy itt mit akartak neked elmondani azok, akik normálisan megtették, és elemezhetted volna. Mit hibáztál, miben kell javítanod. De ehelyett mit csinálsz? Most is véded magad, hogy "ja, téged nem érdekel annyira". AkKoR nEm KeLl VéLeMÉnYt KéRnI. Persze élőben ehhez már nem lenne merszed, te magad írtad (vagy valami hasonlót írtál), és ha ezt így folytatod továbbra is ott maradsz a rajzaid felett görnyedve, és gyönyörködhetsz bennük, de ettől még másnak ugyanez lesz a véleménye.
2021. máj. 18. 23:42
 149/180 anonim ***** válasza:
0%
N Nem akarok. Nem akarok elismerést se kapni soha.
2021. máj. 18. 23:42
 150/180 anonim ***** válasza:
0%

"Ha már szövegértés, világosan leírtam, hogy az két év ISKOLAI KÉPZÉS anyaga"

Köszönöm szépen nem kérem. Lehet hogy másoknak müködött de én elsőre láttam hogy nem jó nekem. Ki akarna ennyi ideig kockákat, hengereket gyakorolni, amig a könyökén jön ki?

Lehet más irányba haladni. Én nem azt rajzolom le amit kértek, hanem ami érdekel. Egyik tárgy amit írtál se érdekel. Úgyhogy vmi mást kell.

Én nem megsértődök, de amikor kitalálod hogy biztos nem néztem rajzoktató könyveket akkor nyilván felmegy bennem a pumpa. Szerinted biztos hazudok.

2021. máj. 18. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!