111/180 anonim válasza:
Örülök hogy nem kell a tér látszatát keltenem.
113/180 anonim válasza:
Nem járok iskolába és nem bukok azért mert nem tónusoztam.
Szerinted én minek tónusozok?
114/180 anonim válasza:
Kérdező... Kérdezz meg valakit, sőt, több valakit élőben, aki ért hozzá. Elmondja, mi a hiba, az ő szavára adhatsz, pont. Ha nem érdekel, akkor nincs miről többet beszélni, mert nem akarsz fejlődni. Így senki nem tud rajtad segíteni, tehát a kérdés is felesleges.
115/180 anonim válasza:
De nem bízok abban aki ért hozzá.
116/180 anonim válasza:
Akkor ne haragudj, de hülye vagy! Miért nem? Olyan, akinek ilyen végzettsége van vagy évek óta tanítja miért nem?
117/180 Laylah válasza:
Nekem van végzettségem pl., de hát én vagyok a főgonosz :D
118/180 anonim válasza:
Azzal sincs bajod, ha lefejezéseket rajzolok?
119/180 anonim válasza:
Nekem is van, akkor már ketten vagyunk.
120/180 anonim válasza:
"De nem bízok abban aki ért hozzá."
Mert nem látja hogy a valóság meg a kicsit is realisztikus rajzok milyen rémísztőek tudnak lenni. Gyakorlatilag én úgy értem hogy "az a jó, ha a valóság alapján rajzolsz, az a jó ha térbeli és valósághű, és jó ha azt fejleszted" Szerintem meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!