Milyen ez a rajz?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 8. 18:16
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/180 Laylah ***** válasza:
100%
Hány accountról fogsz még ide írni? Már a harmadikat fogyasztod...
2021. máj. 12. 07:57
 102/180 anonim ***** válasza:
Kérdező, te amúgy autista vagy, hogy ennyire nem érted meg, amit mondunk neked? És ne tegyél fel mindennap új kérdést ugyanarról a témáról. Rajzolj ahogy akarsz, de ne kérdezd meg!
2021. máj. 12. 10:59
 103/180 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok autista.
2021. máj. 12. 11:11
 104/180 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőt kérdeztem. Te ki vagy?
2021. máj. 12. 11:20
 105/180 Laylah ***** válasza:
100%
104.: A kérdező, a (legalább) harmadik felhasználójáról csak ezen kérdésnél. (Egy, amivel kiírta a kérdést, a második, ami olyan 15% körüli hasznossági aránnyal van, meg ez, amin még nem látszik arány.)
2021. máj. 12. 11:26
 106/180 anonim ***** válasza:
0%
Ne pontozzatok le mindent amivel nem értetek egyet!
2021. máj. 12. 14:21
 107/180 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy narancs de mindegy: [link]
2021. máj. 13. 17:12
 108/180 anonim ***** válasza:
100%
Almát kértek, de narancsot rajzolt, ami hát... Szintén nem tökéletes, mármint amennyire annak kéne lennie. Az szép. És amúgy nem, nem mindegy, hogy alma vagy narancs.
2021. máj. 13. 18:24
 109/180 anonim ***** válasza:
0%

"Csak azt nem értem, minek írtad ki a kérdést. Számíthattál volna rá, hogy senki nem fog vállon veregetni, hogy igen öcsém, ez aztán a tehetség! Pontosan tudod, hogy nem vagy jó, mégis meglepődsz és hadakozol, mikor a szemedbe mondják (ez esetben írják). Még tanácsot is kapsz, hogy hogy tudnál fejlődni, erre visszakozol, hogy téged nem is érdekel, te nem is akarsz rajzolni, csak rajzfilmfigurát, stb., nehogy tenni is kelljen valamit azért, hogy 6 év után ne egy első osztályos szintjén legyél.

Te nem akarsz megtanulni rajzolni egyáltalán semmit. Rajzfilmekből másolsz, de nem érted magát a koncepciót, mi miért akkora rajta, mi hogyan áll. De legalább nem kell magadtól alkotnod semmit, és nem kell megtanulnod semmit, még tónusozni sem.

Add fel, semmire nem fogsz menni így."

De minek kell tónusozni?

Olyan rosszul látod a céljaim, hogy hülyeséget írsz, fel vagy háborodva, hogy nem követem szent írásként a tanácsodat. Ha tanár vagy, örülök, hogy nem vagyok a diákod, mert nagyon utálatos vagy és kitalálsz dolgokat.

2021. máj. 15. 21:38
 110/180 anonim ***** válasza:
83%

Én nem ugyanaz vagyok, akinek válaszoltál, de azért írok. Nem látjuk a céljaidat, mert nem akarod elárulni, ezért tapasztaat alapján találgatunk. Felteszi napi egy kérdést, aztán a válaszok után elkezdesz védekezni, hogy nem akarsz fejlődni. Ez a mi szemszögünkből az, hogy valaki, aki csak dicséretve várt, és nyilván halálva van sértődve, amiért senki sem dicséri. Itt senki sem fogja az egódat növelni Ami rossz, arra senki sem fogja azt mondani, hogy jó, ha fejre állsz, akkor sem.

A kérdésre, minek kell tónusozni? Mert az adja a tér látszatát. A rajz ugye egy illúzió, esetekben a 3D-s valóság síkba képezése. Ez például egyetemi tétel a Képzőn.

Annak meg örülj, hogy nem vagy senki diákja, mert már az első félévben megbuktál volna rajzból ezzel a hozzáállással.

2021. máj. 16. 10:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!