1/180 A kérdező kommentje:
Ilyeneket rajzoljak inkább vagy rajzfilmfigurákat?
2020. szept. 8. 18:37
2/180 anonim válasza:
Milyen? Mihez képest? Hány éves vagy, mióta rajzolsz, miért rajzolsz (csak hobbi vagy szeretnél tanulni, dolgozni rajzzal) stb.?
5/180 A kérdező kommentje:
30 éves. Komolyabban kb. 6 éve. Nem biztos, hogy ezzel akarok dolgozni, mert más képzettségem van. De ha pl. szám.gépes játék fejlesztésébe fogok, még jól jöhet.
2020. szept. 8. 19:04
6/180 anonim válasza:
Nagyon jó szerintem mindkettő, mindegyikben látszódik a tehetséged. Azonban én a tigrisnél a fekete (sörény)részt hanyagolnám, és máris 10 pontos lenne a rajz:).
7/180 A kérdező kommentje:
Wow! Köszönöm. Szerintem az elsőnél komoly hibák vannak, igaz, csak gyakoroltam.
A dzsinn nekem is tetszik.
2020. szept. 8. 20:17
8/180 anonim válasza:
Ha 8-10 éves lennél, nem sértenélek meg, és azt mondanám ügyes vagy, még fejlődhetsz, folytasd. De, 30 évesen, ne haragudj, de ezek nem jó rajzok, magadnak kikapcsolódásnak ok, de semmi több.
9/180 A kérdező kommentje:
Khm. Szerinted művész akarok lenni?
2020. szept. 9. 00:09
10/180 Laylah válasza:
Bocsánat, de ha 6 éve foglalkozol rajzolással, ez az eredmény nagyon-nagyon karcsú. A rajzfilmfigurád egész jó, de a tigris vállalhatatlan.
Nem olvasol-nézegetsz rajzzal foglalkozó könyveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!