De minek rajzoljak így? Miért legyen a portré térbeli?
Grafitceruza rajzon nagyon természetellenes és nem jó ránézni.
Ezért maradok a rajzfiguráknál.
Azt sem tudsz. Amíg nem tudsz helyesen rajzolni akár tárgyat, akár embert, rajzfilmesen sem fog helyesen menni.
De befejeztem, a te dolgod, ha egy kisiskolás szintjén akarsz ragadni.
Csak azt nem értem, minek írtad ki a kérdést. Számíthattál volna rá, hogy senki nem fog vállon veregetni, hogy igen öcsém, ez aztán a tehetség! Pontosan tudod, hogy nem vagy jó, mégis meglepődsz és hadakozol, mikor a szemedbe mondják (ez esetben írják). Még tanácsot is kapsz, hogy hogy tudnál fejlődni, erre visszakozol, hogy téged nem is érdekel, te nem is akarsz rajzolni, csak rajzfilmfigurát, stb., nehogy tenni is kelljen valamit azért, hogy 6 év után ne egy első osztályos szintjén legyél.
Te nem akarsz megtanulni rajzolni egyáltalán semmit. Rajzfilmekből másolsz, de nem érted magát a koncepciót, mi miért akkora rajta, mi hogyan áll. De legalább nem kell magadtól alkotnod semmit, és nem kell megtanulnod semmit, még tónusozni sem.
Add fel, semmire nem fogsz menni így.
Akkor mutass egy munkát, amin látszik, hogy tudod, hogy kell rajzolni.
Egyébként más is hasonlóan leírta, amit én, nagyjából másfél hónapja. 9. válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
"Azt sem tudsz. Amíg nem tudsz helyesen rajzolni akár tárgyat, akár embert, rajzfilmesen sem fog helyesen menni."
Hajrá! Rajzold meg jobban! Láthatóan a középsőt másoltam, de a többit magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!