Én viszont nem.
Mindennek körvonalat rajzolsz, ez már nem jó (sokáig egyébként én is beleestem ebbe a hibába). A nyak túl hosszú. Az orr természetellenes formájú, a Joker mintájára túlhúzott szájról nem is beszélve. A jobb szem szódával elmegy, a bal katasztrófa a szemöldökökkel együtt. A két szem közt 3 km távolság van, a mosolyránc által vetett árnyék szintén egy körvonallal megrajzolt terület csupán (bár ez még nem égbekiáltóan feltűnő hiba). A haj az tök jól indult fentről, aztán mire leért, egy óvodás rajzához lett hasonló minőségű, még arra sem vetted a fáradságot, hogy jelöld, a haj vagy a váll vonala van előrébb, egyszerűen áthúztad egymáson a kettőt.
"még arra sem vetted a fáradságot, hogy jelöld, a haj vagy a váll vonala van előrébb, egyszerűen áthúztad egymáson a kettőt."
Jajj istenem, még nincs kész.
Azt akartam, hogy mutassam az alapokat és mellette szép lett. Szerinted nem, ez van.
"9/47 A kérdező kommentje:
Khm. Szerinted művész akarok lenni?"
Komolyan nem értem, miért adjátok alá a lovat, és mit vitatkoztok még vele. A srác nyilvánvalóan személyiségzavarral küzd. Autista, vagy aspergeres. Hagyjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!