Milyen ez a rajz?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 8. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/180 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem gyönyörű.
2020. okt. 12. 10:47
 42/180 anonim ***** válasza:
96%
Nagyszerű, az a fontos, hogy neked tetszen. Csak akkor nem tudom miért kellett megkérdezni, hogy másnak mi a véleménye a rajzaidról.
2020. okt. 12. 10:49
 43/180 Laylah ***** válasza:
45%

Én viszont nem.

Mindennek körvonalat rajzolsz, ez már nem jó (sokáig egyébként én is beleestem ebbe a hibába). A nyak túl hosszú. Az orr természetellenes formájú, a Joker mintájára túlhúzott szájról nem is beszélve. A jobb szem szódával elmegy, a bal katasztrófa a szemöldökökkel együtt. A két szem közt 3 km távolság van, a mosolyránc által vetett árnyék szintén egy körvonallal megrajzolt terület csupán (bár ez még nem égbekiáltóan feltűnő hiba). A haj az tök jól indult fentről, aztán mire leért, egy óvodás rajzához lett hasonló minőségű, még arra sem vetted a fáradságot, hogy jelöld, a haj vagy a váll vonala van előrébb, egyszerűen áthúztad egymáson a kettőt.

2020. okt. 12. 10:57
 44/180 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy katasztrófa.
2020. okt. 12. 11:30
 45/180 anonim ***** válasza:
32%

"még arra sem vetted a fáradságot, hogy jelöld, a haj vagy a váll vonala van előrébb, egyszerűen áthúztad egymáson a kettőt."

Jajj istenem, még nincs kész.

Azt akartam, hogy mutassam az alapokat és mellette szép lett. Szerinted nem, ez van.

2020. okt. 12. 11:34
 46/180 Laylah ***** válasza:
81%
Mások szerint sem, és akiben van bármilyen szépérzék, azok szerint sem. Innentől a te problémád, én segítettem, amiben tudtam, ha nem érdekelnek a tanácsok, az a te bajod, de akkor ne is pakold ki a műveidet ide, véleményt kérve.
2020. okt. 12. 11:56
 47/180 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ezek az apróságok nem rontják el az összhatást. És tényleg csak hobbiból rajzolok. Úgy értettem a kérdést, hogy szerintetek legyek-e művész, mert akkor komolyabban foglalkoznék vele.
2020. okt. 12. 12:47
 48/180 anonim ***** válasza:
79%

"9/47 A kérdező kommentje:

Khm. Szerinted művész akarok lenni?"

Komolyan nem értem, miért adjátok alá a lovat, és mit vitatkoztok még vele. A srác nyilvánvalóan személyiségzavarral küzd. Autista, vagy aspergeres. Hagyjátok!

2020. okt. 12. 12:53
 49/180 Laylah ***** válasza:
89%
Én feladtam, nem tudom eldönteni, hogy troll vagy csak simán valami baj van a toronyban.
2020. okt. 12. 12:57
 50/180 anonim ***** válasza:
19%
Miért? Miről akarsz meggyőzni?
2020. okt. 12. 13:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.