121/180 anonim válasza:
Kérdező, szerintem inkább ne erőltesd ezt!
Semmi sem rémisztő.
122/180 anonim válasza:
Kérdező, nem kell véleményt kérni, ha nem tetszik. Ha valaki mégis egyetértene azzal, hogy a rajzaid tökéletesek, akkor fogjatok kezet, és igyatok meg egyszer valamit. Nyilván nem ez az első alkalom, hogy mások szerint nem rajzolsz jól. Észre kéne már venned magad ahelyett, hogy itt pattogsz feleslegesen. Ráadásul olyan embereknek, akik segíteni akarnak neked.
123/180 anonim válasza:
Biztos hogy segíteni akar? Az milyen tanács/segítség hogy "vállalhatatlan"?
Nekem tetszik. Nem lehetek elégedett, mert nem lett jó?
Mit csináljak? Tanuljam újra az alapokat vagy javítsam ki? Ha legalább ez tiszta lenne. És mért érdekel bárkit, hogy mennyi év alatt milyen szinten vagyok? Ez nem egy mmorpg ahol 60as szinten kell lenni különben nincs értelme egy nehezebb dolgot csinálni? Nem értem. Más ha nem biztos benne hogy le tudja jól rajzolni, akkor meg se próbálja? Én vagyok a hülye mert próbálkozok, mi?
124/180 anonim válasza:
Ha valaki megfejtette már, hogy mi értelme van folyamatosan szembeszállni a józan ésszel, az kérem, szóljon! Tehát adott egy ember, aki rajzol valahogyan. Kikéri mások véleményét, és mások szerint a rajzai nem olyanok, amilyeneknek lennie kellene. Ez az adott embernek nem tetszik, mivel senki nem ért vele egyet, és ezen még meg is sértődik. Nyilván arra vár, hogy valaki majd azt mondja neki, "ez igen, galériát kéne nyitnod a rajzaidnak". Ez csak három esetben fog megtörténni: nem akarnak megbántani, lesz*rják a rajztudásod, vagy bármit csinálsz, úgyis megdicsérnek. Ezekben nincs őszinteség. Aki pedig nem bírja az őszinteséget, az ne kérjen véleményt egy egész országtól, és főleg ne sértődjön meg rajta. Ha csak egy-két rosszindulatú vélemény lenne, de nem így van, mert itt nem csak a rajzokkal van a probléma, hanem a hozzáállással is. Aki valóban fejlődni akar, az nem kötözködik, hanem azt nézi, miben lehetne jobb. Ha ez még mindig nem tetszik, rajzolj magadnak hobbiból, és pont. Akkor nem kell profinak lenned és nem kell senki szakmai véleményén megsértődnöd. Előbb is ezerszer le volt írva, mi az, ami nem jó, ha nem érdekel, mert neked tetszik a rajzod, akkor felesleges ezen tépelődni. Senkit nem fog érdekelni egy agyon taposott tigrisrajz, de ha téged boldogsággal tölt el, akkor örülj neki. Mit akarsz mást? A tehetségesek megdolgoznak a sikerért, sok gyakorlással, és nem csak nyafognak.
125/180 anonim válasza:
De milyen sikerért? Milyen sikerrél beszélsz?
126/180 anonim válasza:
Mire megyek vele ha jobb lesz a rajz, megfelel a Ti elvárásaitoknak?
127/180 anonim válasza:
126. Hát ez a kérdés. Mire akarsz menni vele? Elismerést akarsz? Dolgozz meg érte, ne csak nyafogj! Minek mentegeted itt magad, ha nem érdekel, mit gondol az, aki ért hozzá?
128/180 anonim válasza:
Mire megyek az elismeréssel?
129/180 anonim válasza:
Hogy lehet ebből megélni hát mindenki mondja hogy másodállásban csinálja? Mellette a munkákból nem lehet válogatni, mert nem sok fizetést adnak.
130/180 anonim válasza:
128. Akkor mi a jóistenért mentegeted magad meg a rajzaidat? Minek kell folyamatosan megkérdezni, hogy "ez a rajz milyen", ha ennyire nem érdekel téged a dolog? Senki nem ment oda hozzád, hogy "hahaha, milyen béna ez a rajz", te jöttél ide véleményt kérni, akkor fogadd is meg vagy sz*rd le az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!