Úgy látom, meg akarod dönteni a legalacsonyabbra értékelt felhasználó rekordját. Írjál csak még, szerintem tudunk segíteni...
2021. máj. 19. 09:04
162/180 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy aki nem akar megtanulni ezt meg azt, az miért jártatja a száját, hogy nem akarja? Miért nem sz*rja le az egészet, és ennyi? Tipikusan az az ember, aki azt mondja, őt nem lehet megsérteni, de mindjárt sír XD.
2021. máj. 19. 10:58
163/180 anonim válasza:
Kiparodizállak titeket:
"Én: Ehhez nincs kevem. Nem akarom ezt csinálni.
Béla: Hát ha lusta vagy tanulni, akkor az a te bajod, de akkor ne is kérjél kritikát, ha meglepődsz rajta, hogy nem helyesel mindenki." :DDD
2021. máj. 19. 11:36
164/180 Laylah válasza:
A kérdező: "milyen ez a rajz?"
Válaszolók: nem túl jó...
K: "miért nem?"
V: *elmondják és tanácsot adnak, hogy lehet rajta javítani*
"Nem biztos, hogy ezzel akarok dolgozni, mert más képzettségem van. De ha pl. szám.gépes játék fejlesztésébe fogok, még jól jöhet."
Laylah, úgy értette, hogy a rajzolásból akarok megélni:D
2021. máj. 19. 13:00
167/180 anonim válasza:
Ha játékfejlesztő leszel, akkor hagyd a rajz és design részét olyanra, aki ért is hozzá! Suszter a kaptafánál, te írod a programot, a művészcsapat végzi a vizuális megvalósítást. A te rajzaiddal nem lesz eladható.
2021. máj. 19. 16:08
168/180 anonim válasza:
Concept artokat akarok csinálni, de ez ne érdekeljen!
2021. máj. 19. 16:10
169/180 anonim válasza:
Akkor csináld, ne itt pattogj! Csak mondom, hogy ahhoz is kell rajztudás. Gondolom, láttál már concept artokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!