Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A gazdagokat mért utálják a...

A gazdagokat mért utálják a szegények?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akiket nem ismernek a szegények hogy miért gazdag... Nem az ilyen gyurcsány meg ilyesmire gondolok :)
2010. jún. 8. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim válasza:

mert a gazdagok nagyoskodnak hogy több mindenük van pfffffff

és ők is szeretnék de nem engedhettik meg de ilyen hülye kérdést!!pffXd':)

2010. jún. 8. 19:10
 32/67 anonim ***** válasza:
86%

19.09

Te legalább érted a lényeget!

Vajon honnan ered az utcaseprők lenézése ?És miért is élnek rosszul?Mert az "okosok "már a gyerekbe belenevelik, ,hogy az utcaseprő nem is ér többet.Pedig az ő munkája is fontos.

A tanultabb,gazdagabb réteg úgy döntött,hogy neki több jár,bármilyen áron.Ők a különbek.

Mondom én:fejétől bűzlik a hal!

2010. jún. 8. 19:17
 33/67 anonim ***** válasza:
nagybácsimék nagyon gazdagok. rengeteg munkával tartják fenn és érték el ezt a színvonalat. nem irigylem őket, mi is jó körülmények közt élünk, sőt, a nagy átlaghoz képest gazdagok vagyunk. senkit nme néznek/ünk le a vagyoni helyzete miatt, mert szerencsétlen véletlenek vannak, az anyagi helyzet pillanatnyi. ennek ellenére mindig van, akinek valami szúrja a szemét.
2010. jún. 8. 19:20
 34/67 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, nem utálják a szegényeket! Ők keményen megdolgoznak!!! hogy elfogadható legyen az életük.. ők sem ülnek egész nap otthon, pl ismerek olyat aki szegény de lesem sz*rja, nem megy dolgozni..segélyekből gyerektartásból élnek meg.. és azt is cigire költik.. de tisztelet a kivételnek! Sok gazdag jótékonykodik.. itt írigységről beszülnk..
2010. jún. 8. 19:26
 35/67 anonim ***** válasza:
57%
Nem fogod fel, hogy attól, hogy valaki jobban keres, az azért keres jobban mert megdolgozott érte?? Senki nem nézi le az utcaseprőt, én soha életemben senkit sem néztem le, ugyanúgy mindenki munkája fontos, de nem fog soha ugyanannyit keresni egy orvos és egy utcaseprő...mi ezzel a problémád?? Tanulj orvosnak és akkor majd annyit keresel. Vagy az nem megy, csak egyszerűen kapni akarsz? Tudod tenni is kell érte, nem csak a markodat tartani, meg elmélkedni arról, hogy milyen szemét aki jobban keres.
2010. jún. 8. 19:26
 36/67 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 19:28
 37/67 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is káros az a felfogás, hogy tanulj olyan szakmát, hogy jól keress. Egy utcaseprő meg az életét áldozza azért, hogy hajnalban kelve eltakarítsa utánad a mocskot, mégis lenézed, mert nem töltött unalmas éveket tízkilós szerveskémiatankönyvek főlé görnyedve. Abszurd. És térjünk ki rá, hogy a felsőoktatásban akárki akármit mond is, azok vesznek részt nagyobb arányban, akik eleve jobb szituációból indultak. Rossz családi és anyagi körülmények (ezek ált együtt járnak) mellett nem lehet egyetemet végezni plusz még dolgozni is hogy tudj tankönyveket meg anyámkínját venni.

De hogy kapcsolódjak a kérdéshez, vannak olyanok, akik nem tudják megoldani SEHOGY, hogy annyit összeszedjenek, mint egyes gazdagok, akik százmilkós luxusvityillóban laknak. Mondok egy példát. Adott egy tanár. 25 év munka után hazavisz havi nettó 140-et. Ahhoz, hogy összegyűljön 100 milliója, 59,5 évre lenne szüksége úgy, hogy napfényt eszik. Na ezért. Nagyon rossz a rendszer. Alig várom az összeomlását az embertömeg-pusztulással együtt.

38/67 anonim ***** válasza:
100%

nem mondom, h milliomosok vagyunk, de valakik szerint gazdagok.

nos, nekünk pont azért van ennyi pénzünk, mert nem abból áll az életünk, hogy kifelé mutogatjuk a világnak, hogy ezt is meg azt is megengedhetem magamnak.

turkálóban veszem a ruháimat, nincs szükségem 100ezres telefonra, nincs kocsim.

viszont van lakásom, megvan az összes műszaki cikkem, ami kell ahhoz, hogy jól érezzem magam.

pl. van egy ismerősöm. hatalmas házban lakik a szüleivel és a tesójával. kocsival járnak, márkás ruhái vannak, menő helyekre járnak nyaralni.

és még rám irigy, hogy nekem van kéróm. viszont én egy panelben nőttem fel, soha nem volt verdánk, és nyaralni sem 5csillagos hotelben szoktunk.

39/67 anonim ***** válasza:
88%
mi gazdagok vagyunk. illetve lehet mondani, az átlaghoz képest. nagy ház, nyaraló, nagy autó, egy lakás kiadva... klassz utak. egyszem gyerek vagyok, mégsem tesznek kocsit a s.ggem alá. apa busszal jár dolgozni, anya a munkája miatt nem teheti. magunk termeljük a gyümölcsöket, holott vehetnénk aranyáron a biopiacon. keressük a normális árú termékeket, bár mindenre futná. megválogatjuk alaposan mindazt, amit megveszünk. jó ruhákban járunk, márkás cipőt, órát hordunk. DE: mindkét szülőm egész nap dolgozik, alig látom őket napközben. gyerekkorom óta látom, h a pénz nem fán terem. ha valaki nem akar dolgozni, akkor rendben. lottózzon hátha. nem a segélyből gazdagodnak meg az emberek. keményen tenni kell érte. aki meg irigy erre, az legyen arra is irigy, hogy nem látja a családját gyakorlatilag a hét 5 napján. valamit valamiért. az emberekkel az a legnagyobb hiba, hogy sokszor képtelenek emberként kezelni a másikat, és többségük betegesen kapzsi. lehet utálni.
2010. jún. 8. 19:33
 40/67 anonim ***** válasza:

Most derült ki mennyi tehetős,jómodú ember van itt az oldalon.Mindjárt menyek is kéregetni privát e-mailekben:))

Egy szegény

2010. jún. 8. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!