A gazdagokat mért utálják a szegények?
Utolsó! Nézz már az orrod elé. Épp most lett maximalizálva. Gazdagok alatt pedig itt nem csak a tényleges világgazdagokat értették, hanem mindenkit, aki egy kicsit is jobban él.
Tudod senkinek sem kötelessége jótékonykodni és mindenki arra és úgy költi a pénzét ahogyan akarta. Ha tisztességes úton szerezte,akkor szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy mihez kezd vele. Ismét elmondom, én nem vagyok gazdag.
Ha valakin látszik hogy gazdag, de nem beképzelt és emberi, akkor én őt kifejezetten tisztelem és felnézek rá.
De amikor látom hogy egy k*csög le akar szoritani az utról az új audijával, azt gyülölöm, és lenézem..
18:44
Most maximalizálták...arra a bizonyos 2 millió forintos maximumra gondolsz?
Ha igen,akkor gondolj csak bele,attól még senkinek nem lesz baja,hogy "csak " két milliót kereshet havonta.Viszont a 75 ezres létminimum mellett az ember simán éhen halhat.Túl nagy a hézag a két összeg között.Vajon miért??
Senkit sem fogok megsajnálni csak azért,mert 2 milliónál többet nem harácsolhat össze havonta.
Senkire nem vagyok irigy ,mindenkinek kijárna a jólét.Az ember nem azért lett teremtve,hogy nyomorogjon.
Csupán igazságtalannak tartom a nagy külömbségeket.
Jó hát bocs, ez nem Mátyás király korszaka, tanulj olyan szakmát, hogy jól keress. Nem várhatod el, hogy egy utcaseprő ugyanannyit keressen, mint egy orvos. Gondolom ezt azért belátod.
Ha igazságtalannak tartod az a te bajod, más azt tartaná igazságtalannak teljesen jogosan, ha ugyanannyit kapna, holott a fél életét végigtanulta csak azért, hogy jól éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!