A gazdagokat mért utálják a szegények?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akiket nem ismernek a szegények hogy miért gazdag... Nem az ilyen gyurcsány meg ilyesmire gondolok :)2010. jún. 8. 18:00
1/67 anonim válasza:
Mert irigyek, ők is szeretnének olyan gazdagok lenni.
2/67 anonim válasza:
Én nem utálom, tisztelem őket, még az olyanokat is, akit nem ismerek. Nem a pénz teszi az embert...
3/67 A kérdező kommentje:
igen , én is erre gondoltam , elvégre aki gazdag az szo szerint bármit meg tehet és bármit megvehet :) Van benne logika :)
2010. jún. 8. 18:06
4/67 anonim válasza:
Irigység. De van sok olyan gazdag, aki nagyképű öntelt, és lenéznek másokat, meg dicsekednek, pl ismerek egy csajt, aki ilyen, felvágós. Az olyanokat én se bírom. Pedig nem vagyunk szegények.Átlag emberek vagyunk.
5/67 anonim válasza:
Én is szegény vagyok, és azért utálom a gazdagokat, mert a nagy részük épp a magamfajta emberek átveréséből/kizsákmányolásából tett szert a vagyonára. Tisztelet a kivételnek. Azért valljuk be, a legtöbb gazdag ember nem bűntelenül szerezte a vagyonát. Akik becsületesen megdolgoztak azért amijük van, azokkal semmi bajom és nem is sajnálom tőlük.
6/67 anonim válasza:
Irigység. Vannak kivételek, de tényleg sokan utálják őket.
7/67 anonim válasza:
Én nem vagyok szegény, de ahogy észre vettem, a tehetős emberek a legnagyobb fillérba$zók a világon! (tisztelet a kivételnek)
8/67 anonim válasza:
Jellemzően az irigység miatt. De vannak olyan emberek, akiket csak látásból ismernek, esetleg pletykákból és igencsak sejthető, hogy a tetemes vagyont nem épen a legbecsületesebb úton szerezték. Felénk ezeket az embereket sem szereti a többség, mert tudják, hogy mások átverésével jutottak ilyen vagyonhoz. Teszem hozzá, ismerek olyan embert, akinek ha nem is 100%-ban, de többségében becsülettel összeszedett vagyona van. Az ilyen embereknek örülök, hogy jól összejött az élet.
9/67 anonim válasza:
18:07-es vagyok.
Olvasva az előttem szólókat azért mint szegény ember leszögezném, nem vagyok irígy. De ez talán kitűnik a hozzászólásomból is :)
10/67 anonim válasza:
Színtiszta irigység.A Gyurcsány pedig kőgazdag volt, amikor miniszterelnök lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!