Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a gazdagoka...

Miért van az, hogy a gazdagokat bunkónak, a divatos lányokat plázacicának tekintik?

Figyelt kérdés

Persze nem mind, de annyira elegem van abból, hogyha valaki hozzászólásába el van rejtve, hogy gazdag, )vagy a kérdésébe), akkor el van könyvelve, hogy egy bunkó paraszt, meg lepontozzák.

Meg a szépségápolásos, kövéres, soványos (:D) kérdéseknél mindig jönnek a megjegyzések, hogy miért lenne jó egy szép, sovány, divatos csaj, aki plázacica/rbanc. Miért lenne? Mert ad magára? Mert igen, vannak akik tényleg olyanok, de akkor is...

Annyira unom a paraszt embereket, mert a legtöbb leszóló hozzászólást, pont azok a szegények és "kövérek" írják. Ennyire féltékenyek lennének?

És nem vagyok sem nagyon gazdag, sem szegény, sőt, igazából nem is keresek pénzt (15,5/L), de unom az ilyeneket.

Pl egy kérdés volt még régebben, hogy mit kapunk Karácsonyra. Na, aki mondjuk telefont, vagy számítógépet, mind lelettek pontozva és kiosztva, hogy tiniként milyenek... de nem is kell addig visszamenni, naponta vannak ilyenek...

Nem bunkó akarok lenni, csak annyira fölidegesít.. : DD

2011. ápr. 8. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mást nem tudsz tenni, hagyd a fenébe. Velem is karácsonykor volt ilyen, a való életben, mert meg mertem említeni, hogy én 100.000-Ft ért kapok gitárt. Na, fél óra és 10.000 gazdagos beszólás után végre elmondhattam a kedves emberkének, hogy abból 80.000-ret a nyárimunkámmal kerestem fóliázással. Adok magamra, és figyelek arra, hogy ne úgy nézzek ki, mint egyesek, akik büszkén vállalják, hogy 2 éve ugyanabban a melegítőben járnak(ami nem baj, ha nem úgy csinálják, mint osztálytársam, aki nyáron is ugyanabban van, semmi másban, pedig van pénze, csak havi 5-10.000 ret költ játékokra)
2011. ápr. 8. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Jól látod a dolgokat annak ellenére hogy csak 15 vagy :D De tényleg amúgy, irigyek és kész. Úgy gondolják, hogy ha lepontozzák a válaszolót, akkor elégtételt vettek a világon, a válaszolónak rosszabb lesz, nekik meg jobb.

Nekem is 64%-om van, mert sokszor nyersen megmondom azt amit gondolok. A valóéletben mindenkire mosolygok, itt meg szerencsére nem kell. A százalékok amúgy sem jelentenek semmit, aki egésznap itt lóg, annak lehet is magas.

2011. ápr. 8. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja annyit tennék még hozzá, hogy te biztosan egy gazdag sovány lány vagy, aki egy bunkó plázacica :D:D
2011. ápr. 8. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Így van : DD:D
2011. ápr. 8. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy kevesen tudnak ízlésesen, de divatosan öltözni. Nagyon gyakori, hogy mellényúlnak, de durván a stílusokkal.

Egyébként, aki gazdag, az szerintem inkább visszafogottan öltözködik, de nagyon márkás cuccokat hord.

Különben meg, egyrészt általánosítás a dolog, másrészt viszont megalapozott, harmadrészt meg irigység.

2011. ápr. 8. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

én is amolyan megbélyegzett "elitista modoros snob" vagyok, de már megszoktam, hogy a többségnek fáj, ha egy fiú képes ízlésesen öltözni és még pénze is van .. ez a kettő valahogy szúrja az emberek szemét, na ehhez még egy jobb kocsi is, és ő lesz a világ legnagyobb bunkóparasztja, pedig lassan végzek az egyetemmel.

csak azt nem tudja a hülye, h én ezért megdolgozom, és már 16-17 évesen is a laptopot a tőzsde miatt, szóval az az érem másik oldala, hogy senki nem látja az egyi munkát persze

2011. ápr. 10. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ezt a saját szarukban való vergődésnek hívom. Egy rákos daganat ami terjed és korai halált eredményez, az állandó panaszkodás. Undorító.

Mi sem vagyunk gazdagok, sőt, van, hogy hó végére nem marad pénz, de még ebben is felismerjük az iróniát és csak nevetünk rajta. Pénz nélkül is lehet stílusos maradni, amikor hatalmas sz@rban voltunk anyagilag, akkor is úgy viselkedtem, mintha bármikor egy vállrendítéssel ki tudnék fizetni akár 300 000 Ft-ot.

Hozzáállás és stílus emberek....

2011. ápr. 10. 10:09
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
Hát én mit szóljak, kis szürke hétköznapi emberke vagyok, se nem gazdag, se nem szegény, se nem rongyos, se nem divatos.:D Kapom két oldalról az áldást.:D A csórók gazdagnak, a gazdagok csórónak tartanak.:D STB.
2011. ápr. 11. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!