Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg kivégeznének ha egy...

Tényleg kivégeznének ha egy esetleges háborúban nem vonulnék be katonának?

Figyelt kérdés
beszélgettem tegnap tesóm férjével hogyha kirobbanna egy háború biztos behívnának engem is (20 leszek idén) és én mondtam hogy annyira tartok ettől az egésztől hogy inkább elbujdosnék, nem vonulnék be. és azt mondta az kicsit húzósabb vállalkozás lenne mert ha elkapnak akkor hazaárulásért kivégeznének. ez tényleg igaz, mármint ezt megcsinálnák napjainkban is vagy mire számíthatnék ilyen esetben?
2010. márc. 20. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:

Jaaaj mennyi hazafi. Ha kirobbanna egy háború megnéznem hányan szarnátok össze a gatyátokat,meg hányan mennétek megnyomorodni a háborúba a hazátokért.. Most is be lehet vonulni,akkor miért ültök az internet előtt?:)))

tudjátok,mindenkinek addig nagy a szája amig nem kerül ilyen helyzetbe,biztos vagyok benne hogy a válaszadók negyede sem menne önként meghalni.

2010. júl. 1. 15:04
 82/84 anonim ***** válasza:

Ja és a hazafi nőknek: és ha a férjetek hazajönni láb nélkül (a lelki nyomokról ne is bezséljünk,amit SOHA nem lehet kiheverni,elnyomni,egy életen át kisért a háború) ,vagy haza sem jönne hanem agyonlőnék,akkor is azt mondanátok: na de legalább elment harcolni,hősként halt meg ,nem él gyáva féregként..

igen ez nagyon reális,hogy igy reagálnátok:D

Látszik hogy fogalma sincs a válaszadók 98%-ának mi az a háború.. persze,hősiesség,bátorság,dicsőség! SOkkal inkább halál,megnyomorodás,öldöklés,vértenger

2010. júl. 1. 15:09
 83/84 anonim ***** válasza:

A háború az mindig azoknak a nagyoknak a játszmája egy kényelmes székből, akiknek gazdasági érdeke fűződik hozzá.

Ez a terrorháború is az olajért ment és mert az amerikai gazdaságot a háború élteti, el kellett pufogtatni a sok ammót.

2010. júl. 2. 08:25
 84/84 anonim ***** válasza:
07-01 13:31-nek teljesen igaza van...
2010. júl. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!