Tényleg kivégeznének ha egy esetleges háborúban nem vonulnék be katonának?
"Ti tényleg meghalnátok ezért a szemétdombért"
Te mit keresel itt?
Én meghalnék érte
úgyse szeretek élni
Én nőként önként jelentkeznék a hadseregbe.
Te meg...egy senki vagy.
16:23-as, Téged meg a kérdezőt az Isten is egymásnak teremtett...azon nem gondolkoztok el néha, hogy ha az őseitek is így gondolkoztak volna, akkor Ti meg sem születtek? ha a dédszüleink így gondolkoztak volna, akkor a románok sopronnál állnak meg...hmmm? és háborúban nem csak a katonák halnak meg, ezt is elfelejtik sokan...
első voltam...
Én lány vagyok és k*rvára nem érdekel hogy egy fiúnak az-e minden vágya hogy megvédje a hazáját. Sőt, én boldog életed akarok magamnak. Milyen szép is lenne ha otthon ülnék egyedül míg a férjem katonáskodna és hónaponta egyszer látnám, aztán meg sírhatnék a temetésén mert egy agyalágyult kivégezte és nem nagyon boldogítana hogy hős volt... Ez egy igazi szép élet lenne, mi? -.-' Különben is (ha férfi lennék) engem senki ne kényszerítsen olyanra amit nem akarok, nem miattam robban ki háború hanem a sok hülye vezető miatt, lőjék őket halomra, én csak nyugodtan akarok élni.
Szerintem azért nem kell gyűlölni valakit mert nem az a mániákus hazaimádó. Szegény válaszolók, sz*r életetek lehet ha mindenkit gyűlöltök aki nem úgy gondol valamit ahogy ti...
BTK.
XIX. fejezet
A honvédelmi kötelezettség elleni bűncselekmények
(333/A. § - 342. §)
------------------------
2004. évi CV. törvény
a honvédelemről és a Magyar Honvédségről
(Jelenlegi, 2010. ápr. 01-ig érvényes állapot)
II. Fejezet
5. § A honvédelmi kötelezettségek rendszere
6. § A hadkötelezettség
20. § A szolgálati kötelezettség
32. § A polgári védelmi kötelezettség
33. § A honvédelmi munkakötelezettség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!