Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan boldog vagyok, hogy nem...

Olyan boldog vagyok, hogy nem vagyok házas és nincs gyerekem, van még ezzel valaki itt?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Az ismeretségi körömben elindult a házasodási és gyerekvállalási láz. Mindannyian szinte reszketnek, hogy ne 3-assal kezdôdjön az életkoruk, mire ezek meglesznek. Én meg csak élvezem, hogy minderre még adtam magamnak laza nyolc évet, és ha nem jön össze az sem érdekel:)

2015. febr. 4. 07:51
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
38 evesen gyermeket vallalo: biologus vagyok, koszi, nem a te kioktatasodra vagyok raszorulva a temaban :) vedd elo az ertelmezo keziszotart, es csapd fel az ESELY bejegyzesnel, majd tanulmanyozd a statisztikakat. Legalja sopredek, aki a szuletendo gyermekei egeszsegevel LOTTOZIK, beleertve a fiatalon, de orokletes rendellenesseggel gyermeket vallalokat is. tedd ossze a ket kezed, mert nem szultel egy ertelmi fogyatekos genhulladekot. De meg igy is, hogy a gyermeked latszolag egeszsegesen szuletett, jelentosen rontottad a kilatasait, ugyanis a genallomanyod mar jo reg ota a degeneralodas folyamataban volt, mikor a magzat megfogant. kulonosen veszelyes moka ez manapsag, egy olyan kornyezetben, ahol a kiserleti atomrobbantasok, nuklearis katasztrofak illetve egyeb ipari es mezogazdasagi szennyezesek kovetkezteben 1000x olyan kornyezeti artalmak vannak, mint mondjuk 100 eve/ olvass utana te. es meg mondjak, hogy az az onzo, aki nem szul :P na peersze. amugy make no mostake, a ferfiak ivarsejtjei is degeneralodnak genetikai anyag tekinteteben, ahogy a foszer venul, csak talan kisebb mertekben. ennyit az oreg szulokrol
2015. aug. 25. 12:24
 52/52 anonim ***** válasza:
Idosebb korban inkabb az orokbefogadast kene propagalni amugy is. Sajat ver mi? :D vajon mire fel?
2015. aug. 25. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!