Mi kell a sikeres (jó társasági, anyagi viszonyokban gazdag, boldog, sikeres) élethez? Egyáltalán van ilyen?
Magyarországon ennek az esélye olyan 15 %.
Sajnos itthon a legfontosabb a megfelelő kapcsolatrendszer. Hogy egyáltalán be tudj kerülni oda, ahova szeretnél. Aztán ott meg is kell felelni.
Mindenképpen kell egy jó végzettség, céltudatosság, akarat, kitartás, türelem, jó értelemben vett erőszakosság.
erős családi (anyagi)támogatás,gyerek kortól..és egy apa
ez az alap+szerencse,de már ez is szerencse,szal egyszóval csak szerencse:)
Teljesen átlagos (nem gazdag) családdal, 2 diplomával, határozottsággal, céltudatossággal, sok munkával, akarattal, 29 éves nőként elértem amit akartam! Boldog vagyok, sikeres vagyok, és nem kell gondolkoznom mit vehetek meg és hol! Szóval igen, van ilyen!
Ami még számomra fontos, az egy olyan társ, aki a háttérben segít, nem hátráltat! Nekem ilyen a férjem szerencsére! Az én sikerem az övé is, és ez fordítva is igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!