Szeretem az embereket, segítek akin tudok, bízok, hiszek a jóban. Boldog családban élek. Mit vétettem, hogy nem lehet második gyerekem?
Amikor tavaly pozitív lett a tesztem, (már volt 2 gyerek, a kicsi is csak 1 éves), akkor én is úgy éreztem, hogy büntet az ég, és csak sírtam, sírtam. Nem akartuk, védekeztünk, mégis. Amikor iderült, hogy ikrek, már csak röhögtem...kínomban. Így utólag már nem bánom, már fél évesek elmúltak. De akkor én is azt kérdezgettem, hogy miért.
Mindig van olyan, hogy az ember megkérdezi, hogy miért????
Nem kell természetfelettit meg ilyeneket okolni, ahogy első is írjas, biológia.
1gyereketek már van. Tudom, sovány vigasz, de gondolj arra, hogy neked már van. Na, akinek 1 sincs, énem is lehet? Igaz, hogy nem vagy rossz helyzetben?
Én is oprvost ajánlanék.
Vagy tudtok már valamit?
Gyerkőc mennyi idős?
gyerkőc 5 éves elmúlt, lassan hat, többféle orvos, vizgálatok, eredmények mind oké, szóval marad a ? - jel :-((
hogy boldogultok a 4 gyerekkel? :-)
na igen, ezt elfelejtettem írni, hogy már az is megtörtént, hormonkezelést kapok több mint fél éve, az erdeményeim most már azon a téren is kielégitőek, értékeken belül vannak, valószínű az inszemináción kell kezdjünk gondolkodni, reméltük másodszorra is összejön természetes"ebben".
köszönöm a válaszokat
A páromat megnézték, minden oké. habár nála is a stressz néha lehet okozója a problémának, de valószínűbb nálam, ugyanis az eredmények is erre utalnak.
Fogantatásban most próbálok gyógynövényeket, sresszoldásban még nem próbáltam. mit ajánlanál? erre nem is gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!