Hogyan kerüljek közelebb a családban lévő babákhoz?
Elsőre furcsa lehet, hogy itt teszem fel a kérdést, de gondoltam, többen vannak itt olyanok, akiknek egy ideje nem sikerül teherbe esniük. A lényeg, hogy 2.5 éve szeretnénk már babát, de eddig sajnos nem sikerült. Kezd nagyon nyomasztani a dolog, és mostmár éjjel-nappal csak ez jár a fejemben, ráadásul a környezetünkben mindenhol van pici baba.
Ami aggaszt, hogy lassan fél éves a sógornőm kisebb fia, és nem tudok hozzá közeledni. Mikor meglát, elsírja magát, én pedig ettől még rosszabbul érzem magam. A nagyobb fia már 6 éves és imádjuk egymást, rendesen nagy a „szerelem”. Viszont a kicsivel is szeretnék ilyen jóban lenni.
Mit tehetnék, hogy javuljon a helyzet? Más is van így ezzel?
Szerintem ne erőltesd. A baba valószínűleg az az érzékenyebb típus, valamiért nem tetszel neki. Ne csinálj ebből nagy ügyet, ha egy légtérben vagytok, ne próbálj erőlködve vele foglalkozni, csak légy ott, hogy szokja a jelenléted.
Ne akard mindenáron felvenni meg ilyesmi.
Ha nagyobb lesz, majd maga fog közeledni.
Köszi a válaszokat. Tudom én, hogy nem szabad erőltetni, csak elég rosszul viselem. :(
Mostanában minden nagyon érzékenyen érint, ami babákkal kapcsolatos. Egyébként viszonylag gyakran találkozunk velük, és a pici imádja a férjem. Tehát nem hiszem, hogy idegennek tart, valószínűleg tényleg érzi rajtam a feszültséget.
Csak ezt nem tudom, hogyan kezeljem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!