Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október óta nem jön össze a...

Október óta nem jön össze a babó. Voltam pajzsmirigy miatt vérvételen, mert a családban anyunak és a mamának is alulműködik. Lehet, hogy az enyém is és azért nem jön össze? Vagy ez még határeset?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy ha valaki babát akar 2,0 altt kell lennie az eredményének.Az enyém meg 3,61

Ultraszenzitiv TSH: 3,610 Free T4 : 12,20 Pajzsmirigy státusz subclin.hypothyreosis

2009. jún. 12. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Az nem akadály!

Elmesélem az én esetemet:

Csak előszedem a papírjaimat.

2009. jún. 12. 12:50
 2/8 A kérdező kommentje:

okés.Nagyon örülök, ha megosztos velem.

Köszi előre is!

2009. jún. 12. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 2008 decemberben a TSH 2.99 volt.Ez jó.

2009 márciusában Tsh 4.13 volt.Ez nagyon magas,de a másik kettő pedig a határadatok kellős közepén tehát pont jók voltak.Azt mondták erre h subclin.hypothyreosis,ami neked is van.Kezelni akarták,de nem engedtem.

Rá 2 hétre Tsh 2.o1 és a másik kettő is normális és terhes is maradtam abban a hónapban.

2 évvel ezelött pedig kezdődő golyvám volt és az is elmúlt Uh-val igazoltan.

2009. jún. 12. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Amúgy én is októbertől akartam babát és most jött össze áprilisban.

Inkább nőgyógyásszal nézesd meg h nincs-e pcos-ed.

Vagy átjárhatósági,vagy a párodnak spermium vizsgálata jó-e?

Ezek gyakrabban okoznak meddőséget,de félév még nem idő.

1 év sikertelenség után tekintik meddőnek.

2009. jún. 12. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:

A TSH nagyon ingadozó, ha izgultál egy kicsit a vérvétel előtt, már amitt feljebb megy!

Lehetne kezelni egy kicsit, hogy 2-re lemenjen, de ilyen pici eltérésnél nem szoktak még gyógyszert adni rá.

Szerintem sem emiatt nem jön a baba.

2009. jún. 12. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
huhhhha a TSH nekem 13,862 akkor ebből nem is nagyon lehetne baba ugye?Bocs h itt kérdezem!A T3 normális,a T4 8,62 ez meg alacsony!
2009. jún. 12. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem a TSH-m 37,983 volt ami igen csak magas!Közölte velem az orvos,hogy ez egy örökletes betegség míg élek szedhetem rá a gyógyszert!A pajzsmirigy nagyon közrejátszik abban,hogy sikerül-e teherbe esni.Orvos mondta!Akinek nem olyan nagy az eltérés annak valószínűleg talán könnyebben megy.Nekem pl ez miatt nem sikerült idáig mert ilyen magas!:-(((

Remélem nem sokára sikerül és persze mindenkinek aki nagyon vágyik már egy picúrkára!!!!!

2009. jún. 12. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Én 6-os TSH-val estem terherbe, de elvetéltem. :(

Azóta volt már 22 is, akkor kaptam gyógyszert, ami jól levitte, bár baba még nincs... De ha be van állítva aTSH, és ellenőrzik tényleg 2-3 havonta, akkor jöhet a baba!

2009. jún. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!