23 eves vagyok a ferjemmel ikreket szeretnek de a gond h nm volt senkinek a csaladban se nekem se a paromnak. Az lenne a kerdesem h mit tegyunk h ikreink legyenek, egyaltalan lehet tenni valamit ennek erdekeben?
Én 27 évesen lettem ikerterhes, nagyon távoli rokonságban volt egy ikerpár. Spontán lettek, kétpetéjűek.
Most, a következő terhességem elején a legnagyobb félelmem az volt, hogy nehogy megint ikrek legyenek, mert most peteérés serkentő gyógyszert is kaptam.
Szerencsére egy kislány lett:))
Az ikerterhesség nagy kockázattal jár, nem mindenki szervezete bírja jól, gyakori a koraszülés.
Mégiscsak egy rendellenes terhességről van szó. Tulajdonképpen miért szeretnétek ikreket?
Ha a családban voltak ikrek van esély, de így sem sok.
Ezt a három lehetőséget tudom:
- Peteérést serkentő gyógyszer
- Fogamzásgátló abbahagyása után közvetlenül
- Beültetéssel
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Mind a ketten nagyon szeretnek ikreket de nm tudom pontosan h miert csak itt belul ugy erzem h nagyon szeretnek :)
Az ikerterhesség nagy kockázattal jár, nem mindenki szervezete bírja jól, gyakori a koraszülés.
Mégiscsak egy rendellenes terhességről van szó.
ez mi??? rendellenes??? nem esett valami jol...
a mi családunkban nincsenek ikrek, mégis anyámnak lett, volt 2 rendes szülése, utána jöttem én és az ikertesóm, mi császárral születtünk anyám természetes úton akart a világra hozni de az orvosok nem engedték, 40.hétre pontosan születtünk és az összes testvérem is, utánunk még volt 2 természetes szülése, mind az 5 terhességet nagyon jól viselte semmi gond nem volt.
Ismerek olyat is akinek van ikertestvére, és ikergyerekei születtek, nem is egy, vagy 3x szült ikreket de sajnos elég sok meghalt közülük, még a hasában vagy pár hetesen. meg szinte az összes rokonának ikrei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!