Melyik járássegítőt ajánlanátok? Milyen márkát, ami stabil és magasabb babának is jó? Chicco tilli-toli? Egyáltalán hasznos a járássegítő? Vagy azzal is gond van, mint a bébikomppal?
-egyiket se ha van bútorotok amellet is ellépeget
-szerintem nem hasznos.
-bébikompunk se volt
Ki mit érez hasznosnak!
Én kompot sem vettem,mert szerintem nem jó.Így vagyok a járássegítővel is.Bár játszani lehet hogy jó a babának.9,5 hónaposan elindult,így még jobban örülök,hogy nem vettem ilyeneket a lányomnak.
De ahogy te gondolod és érzed!
Én egy játékasztalra ruháztam be (Chicco)aminek az egyik oldalán mindenféle kütyü van és vonat,a másik felén pedig építeni lehet.Igaz használtan vettem,de mindkét gyerekem imádja/imádta.Az egyik legjobb beruházás volt ez a játék.Amikor ezt vettem akkor én is járássegítőn gondolkoztam,de ezt praktikusabbnak találtam,mert még a 2,5 éves is épít rajta.Ja és nagyon stabil,nem dől el.
találtam egy ugyanolyat a teszveszen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!