Van esély természetes úton fogant ikrekre, ha a családban nincs?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ikreket, de sajnos egyikőnk családjában sincs. Volt már rá példa valakinél? Természetes úton.2012. jan. 28. 09:23
1/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm is nagyon szeretett volna ikreket, és azok lettek:) Ismert felmenőik között nem volt:)
2/8 anonim válasza:
Igen, van esély rá. Ha lenne is iker a családotokban, az sem sokat számítana, nem garancia, hogy akkor neked is lesz. Szóval esély van rá, persze nem túl sok, de összejöhet. Sokaknak születik úgy iker babája, hogy nem volt még a családban.
3/8 anonim válasza:
Van esély rá. Főleg mostanában. Fogamzásgátló tabletták szedése, majd a gyógyszer elhagyása után gyakori.
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, te milyen korú vagy, de az idősebb nőknél gyakrabban jön létre ikerterhesség. Ezt olvastam valahol.
5/8 anonim válasza:
Mikor megbeszéltük a férjemmel,(tavaly)hogy jöhet a harmadik baba én is nagyon szerettem volna ikreket!! Aztán ittam ilyen peteérést segítő teát meg vitamint szedtem! 23hetes ikres kismama:)
6/8 anonim válasza:
Nem volt a családban, anyukám 3.terhessége ikerterhesség volt 20éve.nem szedett fogamzásgátlót. Bárkivel előfordulhat az ikerterhesség , nem függ attól h valakinél voltak vagy nem. De ismerek olyat is akinek csak ikrei születtek sorban, bár ők nem jöttek, vagy halva jöttek a világra:( és ott a rokonoknak is ikrei voltak és ő neki is volt egy ikertestvére.
7/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy nincs a családban, mert igenis az ikerterhesség jórészt a genetikának köszönhető, mintsem a véletlennek. Fiatal vagyok, 23 éves, és még évek kérdése, mikor leszek (lehetek) várandós (anyagi szempontok). Már van amúgy egy kisfiam, szóval okom nincs a panaszra:)
2012. jan. 28. 12:30
8/8 anonim válasza:
Nekünk így lettek ikreink, ameddig vissza tudtuk vezetni, senkinél nem fordult elő a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!