Ha a méhnyaknyák öli a spermiumokat, létezik valami megoldás a természetes úton történő teherbeesésre? Természetgyógyász, kineziológus, stb. nem tud ilyen diagnózissal segíteni? Csak a lombik vagy az inszemináció az egyetlen esély hogy teherbeessek?
Szia!
Nem szabad inni kávét, teát, kólát. Viszont nagyon sok vizet kell inni minden nap. Amit ajánlanak inni, az a Grapefruit lé.
Azt olvastam, hogy külföldön Robitussin-t ír fel rá az orvos. De csak a sima Robitussin-t, ami csak Guaifenesin-t tartalmaz, nem a kombinált készítmény, ez nagyon fontos!
Itt van egy cikk róla angolul : [link]
Lényegében arról szól, hogy 40-en vettek részt az erre irányuló kísérletben, 23 nőnek jelentősen javult a spermiumok életbenmaradási esélye a gyógyszer után, 7-nek kicsit javult. A 23-ból 7-en teherbe estek 2,4 hónap után, további 8-an átlagosan 5 hónap múlva. A 7-ből, akiknek kicsit javult ott is 1 nő teherbe esett.
A kísérletet végző orvosok azt állítják, hogy azoknak a nőknek, akiknek csak ez volt az egyetlen meddőségi oka, azok közül 80% -uk teherbe esik ilyen kezelés után.
200 mg guaifenesin -nel voltak kezelve, 200mg háromszor naponta, ciklus 5. napjától a hőmérséklet ugrásig, minden hónapban. (ovuláció utáni napig)
Szerintem nagyon biztatónak hangzik. :o) De : mindenképpen kérd ki orvos véleményét ezzel kapcsolatban , a nélkül semmilyen kezelést ne kezdj el! Ezt csak információként írtam, ezt én is csak olvastam, nem vagyok orvos. :o)
Sziasztok!
Tudna valaki választ, hogy ez a MÓDSZER segíthet e?
Köszönöm
Szia!
Azóta sikerült-e a terhesség?Nálam is ugyanezt diagnosztizálták,pedig már van egy 4 éves gyermekem.Szia,várom válaszod
Igen, sikerült,bár lombikkal.
2012-ben született az első kislányom,rá egy évre spontán a második ❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!