9 000000 spermaszám. Van esély természetes úton vagy csak lombikkal teherbeesni? Nagyon kiakadtam!
Szia. Attòl is függ,hogy mennyire fürgèk. Ha mind mozog ès èletkèpes talàn inszeminàciòra mèg jò lehet. A 9000000 az össz spermaszàm vagy az 1ml -ben talàlhatòak szàma?
Sajnos termèszetes ùton kicsi az esèly.
Az orvosod nem magyárátza el??
Szerintem lehet természetesen is,mert elég egy egészséges erös ondósejt,amelyik jókor van jó helyen.
20 millió/ml minimum a normál. 9 millióval szerintem inszeminációt fognak javasolni. Ha mind jól mozgó, jó alakú kiskatona!
A páromnak 50 millióból alig 100-200 ezer volt a jó alakú, jól mozgó, ez már nem volt elég az inszemhez, mert mire átmossák mégkevesebben lesznek, de párszáz elég az inszemhez!
Esély pedig természetes úton mindig van, ha van élő spermium!
A többiek gyakolatilag válaszoltak, én csak kérdezek: miért akadtál ki?
Remélem, hogy nem a párodra! (Ha te a hölgy vagy).
Ő nem tehet róla. És ha neked lenne bajod, ő sem akadna ki szerintem...
A férjemnek még kevesebb, nekünk csak lombik lehetett, 3 gyerekünk van, szépek gyönyörűek. Sajnos persze vannak hátrányok (jó sok..), de attól nehogy éreztess vele bármit abból, hogy kiakadtál. Neki még nehezebb ezt megemészteni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!