Hétvégén peteérésem volt. Együtt voltunk a párommal. De van folyásom. Ez természetes, vagy nincs esély a babára?
Szia!
Nekem is 7végén volt a peteérésem,mi is együtt voltunk és nekem is krémes folyásom van!De szerintem ez nem utal "semmire"még nem tudhatjuk sikerült-e vagy sem,csak bizakodni tudunk egyenlőre!Majd bő 1 hét múlva már talán kiderülhet!Én 20.-ára nem várom!Te?
Nagyon szorítok!14 hónapja várjuk a Babót:-(
1.vagyok!Én úgy tudom,a beágyazódás még picit odébb van!Talán a 10-12.nap környékén ér el a megtermékenyített petesejt a méhbe...
Még most nem érezhetünk semmit!Én nem is érzek!De múlt hónapban éreztem,s mégis megjött a mensim:-(
Akkor lehet csak pukiznom kellett!!:D
Remélem, hogy összejön most neked is. Nagyon számolom a napokat már a mensiig. remélem, hogy nem jön meg neked sem:)
Aranyos vagy!Minden lehet :-)
BÍZZUNK!!!
Buzgón hirdetem az igét. :-) Ez egy nagyon jó oldal: [link]
és a következőt lehet olvasni rajta a kérdéseddel kapcsolatban: A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!